Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging
Inloggen

Alle aandacht voor sparen

 • Scherpe rente van 0,05% tot 0,80%
 • Veilig en gemakkelijk sparen
Start met sparen

Flexibel en Deposito Sparen op 1 spaarrekening

Flexibel Sparen

Flexibel Sparen is sparen met een variabele rente en zonder vaste looptijd. U spaart automatisch flexibel op uw Online Spaarrekening. De rente krijgt u maandelijks uitgekeerd. U kunt altijd geld bijstorten of overmaken.

0,05% *nominaal op jaarbasis

Kenmerken

 • Aantrekkelijke variabele rente
 • Zonder vaste looptijd
 • Geen minimaal inlegbedrag
 • Maandelijkse rente uitkering

Deposito Sparen

Deposito Sparen houdt in dat u een bedrag van minimaal €1.000 tegen een vaste rente in een termijndeposito vastzet, voor een vaste periode. In de meeste gevallen ontvangt u met Deposito Sparen een hogere rente dan met Flexibel Sparen.

tot 0,80% *nominaal op jaarbasis

Kenmerken

 • Aantrekkelijke vaste rente voor termijndeposito's
 • Looptijden 3 maanden tot 5 jaar
 • Minimaal inlegbedrag van €1.000
 • Jaarlijkse rente uitkering en aan het einde van de looptijd

Waarom sparen bij LeasePlan Bank?

Bij LeasePlan Bank helpen wij u, door middel van onze aantrekkelijke spaarvormen en gebruiksvriendelijke tools, om op een leuke en activerende manier een buffer op te bouwen en uw ambities en dromen te verwezenlijken. Zo spaart u voor een gelukkig en financieel gezonder leven.

Veilig sparen

Zo beschermen wij uw spaargeld
Lees meer

100% Nederlands

Dit zijn wij, alle informatie over LeasePlan Bank
Lees meer

Nederlandse Depositogarantie

Uw spaargeld is beschermd
Lees meer

Sparen App

Altijd en overal toegang tot uw spaarrekening
Lees meer

Inspiratie

 • Inspiratie

  Kijkje in mijn spaarbrein - Laura

  De 29-jarige Laura spaart voor financiële zekerheid, en een groter huis met tuin. Door haar achtergrond is zij erg bezig met financiën en het opbouwen van een gezonde buffer. Op de langere termijn is Laura op zoek naar een groter huis, met tuin voor de hond. Hoe ze deze doelen gaat bereiken lees je in dit interview. 
  Lees meer
 • Inspiratie

  Interview met The Budget Life: tips om te sparen en te budgetteren voor je vakantie - Deel 2 van 2

  Weet je nog niet welke accommodaties of vliegtickets je moet boeken? Bij LeasePlan Bank helpen we je graag met besparen op je vakantie-uitgaven. Daarom spraken we met Nicole van Roekel, oprichtster en blogster van The Budget Life. Nicole geeft in dit interview allerlei nuttige tips over sparen voor een lange reis of wereldreis. Ook deelt ze hoe je slim kunt besparen op accommodaties en vliegtickets. 
  Lees meer
 • Ransomware - geef de touwtjes niet uit handen
  Veiligheid

  Ransomware: geef de touwtjes niet uit handen

  Misschien heb je wel eens gehoord van een computer die digitaal “op slot” is gezet door een hacker. Er wordt dan geld gevraagd om de bestanden weer vrij te geven, vaak in de vorm van cryptomunten. De hacker lijkt daarmee alle touwtjes in handen te hebben. Waarom is deze methode zo succesvol, en wat kunnen we er tegen doen? In deze blog proberen we wat licht te schijnen op het fenomeen; ransomware. 
  Lees meer
 • Interview met Nicole van Roekel - The Budget Life
  Inspiratie

  Interview met The Budget Life: tips om te sparen en te budgetteren voor je vakantie – Deel 1 van 2

  Ga je bijna op reis of ben je nog druk aan het sparen voor je vakantie? Of misschien heb jij dit spaardoel al gehaald, maar kun je nog wat hulp gebruiken bij het maken van een dagbudget of vakantiebudget. Nicole van Roekel, oprichtster en blogster van The Budget Life, geeft je in dit interview allerlei nuttige tips over het opstellen van een vakantiebudget, sparen voor je vakantie en het opstellen van een dagbudget voor jou of voor je gezin. 
  Lees meer
 • Bank voor de klas 2022
  Financiele Opvoeding

  Bank voor de klas 2022

  De 11e editie van het programma Bank voor de klas zit er weer op. De afgelopen maanden hebben wij 15 gastlessen gegeven op scholen door heel Nederland. Bank voor de klas is een gezamenlijk initiatief van 16 Nederlandse banken voor financiële educatie in het basisonderwijs. In dit blog blikken we terug op onze ervaringen met het geven van de gastlessen.
  Lees meer

Nieuws

LeasePlan
10-08-2022

Tussentijdse resultaten LeasePlan Corporation N.V.

LeasePlan Corporation N.V. heeft haar resultaten over het tweede kwartaal van 2022 bekend gemaakt.
Lees meer
01-08-2022

Nederlanders zien buffer krimpen door stijgende lasten

Het Nibud concludeert dat de huishoudelijke uitgaven de pan uit rijzen. Volgens het budgetinstituut worstelt een derde van de huishoudens met de vaste lasten. In sommige gevallen zijn huishoudens al meer dan 70% van het inkomen aan deze lasten kwijt. Dat zou maximaal 50% moeten zijn volgens het Nibud.
Lees meer
01-08-2022

Spaarders horen in augustus of ze recht hebben op belastingvoordee

Spaarders kunnen in augustus er achter komen of ze recht hebben op een extra belastingvoordeel over het jaar 2021. Dit heeft te maken met de eerder door het kabinet aangekondigde compensatie voor de spaartaks.
Lees meer

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens