Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging
Inloggen

Alle aandacht voor sparen

 • Scherpe rente van 0,05% tot 0,80%
 • Veilig en gemakkelijk sparen
Start met sparen

Flexibel en Deposito Sparen op 1 spaarrekening

Flexibel Sparen

Flexibel Sparen is sparen met een variabele rente en zonder vaste looptijd. U spaart automatisch flexibel op uw Online Spaarrekening. De rente krijgt u maandelijks uitgekeerd. U kunt altijd geld bijstorten of overmaken.

0,05% *nominaal op jaarbasis

Kenmerken

 • Aantrekkelijke variabele rente
 • Zonder vaste looptijd
 • Geen minimaal inlegbedrag
 • Maandelijkse rente uitkering

Deposito Sparen

Deposito Sparen houdt in dat u een bedrag van minimaal €1.000 tegen een vaste rente in een termijndeposito vastzet, voor een vaste periode. In de meeste gevallen ontvangt u met Deposito Sparen een hogere rente dan met Flexibel Sparen.

tot 0,80% *nominaal op jaarbasis

Kenmerken

 • Aantrekkelijke vaste rente voor termijndeposito's
 • Looptijden 3 maanden tot 5 jaar
 • Minimaal inlegbedrag van €1.000
 • Jaarlijkse rente uitkering en aan het einde van de looptijd

Waarom sparen bij LeasePlan Bank?

Bij LeasePlan Bank helpen wij u, door middel van onze aantrekkelijke spaarvormen en gebruiksvriendelijke tools, om op een leuke en activerende manier een buffer op te bouwen en uw ambities en dromen te verwezenlijken. Zo spaart u voor een gelukkig en financieel gezonder leven.

Veilig sparen

Zo beschermen wij uw spaargeld
Lees meer

100% Nederlands

Dit zijn wij, alle informatie over LeasePlan Bank
Lees meer

Nederlandse Depositogarantie

Uw spaargeld is beschermd
Lees meer

Sparen App

Altijd en overal toegang tot uw spaarrekening
Lees meer

Inspiratie

 • Financiele opvoeding

  Heeft (of zoekt) je kind een bijbaan? Dit is wat je als ouder wil weten

  Een bijbaantje is een goede manier om je kind voor te bereiden op een gezonde financiële toekomst. Je kind leert meer over de geldzaken die komen kijken bij een baan. Van jaaropgaven tot belasting terugvragen. 47% van de scholieren heeft een bijbaan (Nibud, 2021)
  Lees meer
 • Financieel gezond

  Zo hou je het vol om te sparen voor je spaardoel

  De zomer is in aantocht. Misschien ga je met het mooie weer graag naar het terras, heb je leuke evenementen op de planning, wil je vaker naar het strand of tóch nog een extra weekendje weg. De verleiding ligt op de loer om het geld dat voor je spaardoel of spaarbuffer bedoeld was te gebruiken. Heb je wat extra motivatie nodig om je spaardoelen vol te blijven houden? Lees dan dit blog met 4 handige tips.
  Lees meer
 • Financiele opvoeding

  Hoeveel zakgeld geef je vanaf welke leeftijd en waarom?

  Kinderen leren de waarde van geld kennen wanneer ze zakgeld krijgen. Ze leren hoe ze moeten sparen, keuzes maken, budgetteren en vooruit plannen. Maar hoeveel zakgeld wordt er gemiddeld per leeftijd gegeven? En hoeveel kleedgeld? In dit blog geven we je een overzicht per leeftijdscategorie en handige tips om goed om te gaan met zak- en kleedgeld!
  Lees meer
 • Financieel gezond
  Tips

  Financieel gezond worden? Deze 4 tips helpen je op weg

  Ja, je kunt financieel gezond óf ongezond leven. Hoe kom je van ongunstige gewoontes af en wanneer ben je financieel gezond? Wij hebben vier tips die je helpen bij je streven om goed met je geld om te gaan. 
  Lees meer
 • Veiligheid

  Zijn wachtwoorden wel future-proof?

  Waarom gebruiken we eigenlijk wachtwoorden en zijn wachtwoorden nog wel future-proof? In dit blog deelt onze Privacy Officer, Maarten Bevers, zijn visie over dit onderwerp.
  Lees meer

Nieuws

LeasePlan Bank rentewijziging
30-06-2022

Spaarrente voor Flexibel Sparen ongewijzigd

De variabele spaarrente voor juli 2022 wordt 0,05% nominaal op jaarbasis. Hiermee blijft de spaarrente gelijk aan de rente van juni 2022.

Bekijk hier al onze actuele rentetarieven.
Lees meer
30-06-2022

Geld sparen voor een gelukkig pensioen

Het is wel lekker als je van tevoren weet hoeveel geld je nodig hebt om gelukkig met pensioen te kunnen gaan. Pensioenspecialist Audley Villages heeft het uitgezocht en komt tot de conclusie dat je met een spaarrekening van ongeveer €244.000 een fijne oude dag kan hebben.
 
Lees meer
13-06-2022

Banken reageren op de ECB en verhogen spaarrentes

De eerste grootbanken hebben gereageerd op het rentebesluit van de ECB, afgelopen donderdag. In aanloop naar de aangekondigde verhogingen in juli en september hebben zowel Rabobank als ING nu aangegeven dat ze de negatieve rente die nu nog op grote spaargelden worden geheven gaan aanpassen. Rabobank verhoogt de rente vanaf augustus met 0,25% tot -0,25% voor tegoeden boven de €100.000.
Lees meer

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens