Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Alle aandacht voor sparen

 • Scherpe rente van 0,40% tot 1,65%
 • Veilig en gemakkelijk sparen
Start met sparen

Flexibel en Deposito Sparen op 1 spaarrekening

Flexibel Sparen

Flexibel Sparen is sparen met een variabele rente en zonder vaste looptijd. U spaart automatisch flexibel op uw Online Spaarrekening. De rente krijgt u maandelijks uitgekeerd. U kunt altijd geld bijstorten of overmaken.

0,40% *nominaal op jaarbasis

Kenmerken

 • Aantrekkelijke variabele rente
 • Zonder vaste looptijd
 • Geen minimaal inlegbedrag
 • Maandelijkse rente uitkering

Deposito Sparen

Deposito Sparen houdt in dat u een bedrag van minimaal €1.000 tegen een vaste rente in een termijndeposito vastzet, voor een vaste periode. In de meeste gevallen ontvangt u met Deposito Sparen een hogere rente dan met Flexibel Sparen.

tot 1,65% *nominaal op jaarbasis

Kenmerken

 • Aantrekkelijke vaste rente voor termijndeposito's
 • Looptijden 3 maanden tot 5 jaar
 • Minimaal inlegbedrag van €1.000
 • Jaarlijkse rente uitkering en aan het einde van de looptijd

Waarom sparen bij LeasePlan Bank?

Bij LeasePlan Bank helpen wij u, door middel van onze aantrekkelijke spaarvormen en gebruiksvriendelijke tools, om op een leuke en activerende manier een buffer op te bouwen en uw ambities en dromen te verwezenlijken. Zo spaart u voor een gelukkig en financieel gezonder leven.

100% Nederlands

Dit zijn wij, alle informatie over LeasePlan Bank
Lees meer

Nederlandse Depositogarantie

Uw spaargeld is beschermd
Lees meer

Sparen App

Altijd en overal toegang tot uw spaarrekening
Lees meer

Veilig sparen

Zo beschermen wij uw spaargeld
Lees meer

Inspiratie

Alternative Energieversorgung – Wie Sie zum Energiesparer werden
Tips

3 duurzame energie oplossingen om voor te sparen

Zijn er dingen die je zelf kunt doen om in de toekomst minder geld uit te geven aan energievoorziening? We lichten in dit blog een aantal milieuvriendelijke opties voor een lagere energierekening toe, waar je rekening mee moet houden en welke financieringsmogelijkheden er zijn. 
Lees meer
Tips

Financiële opvoeding: hoe kan ik mijn kind leren sparen?

Wanneer je kind zakgeld krijgt, is dat een goed moment om te beginnen met sparen. Zo leert je kind met geld omgaan. Een mooi opstapje naar een financieel zelfstandige toekomst. Bij LeasePlan Bank weten we dat sparen niet saai hoeft te zijn. Ook voor kinderen zijn er manieren om sparen leuker en makkelijker te maken. Hoe je dat doet, lees je in dit blog. 
Lees meer
Veiligheid

Onze poortwachtersrol tegen financiële criminaliteit

In Nederland wordt jaarlijks naar schatting zestien miljard euro aan crimineel geld witgewassen. Reesja Basarat, LeasePlan Bank’s Compliance Office, legt uit wat dit betekent voor banken en haar rol in het voorkomen van witwassen. 
Lees meer
Inspiratie

Kijkje in mijn spaarbrein - Laura

De 29-jarige Laura spaart voor financiële zekerheid, en een groter huis met tuin. Door haar achtergrond is zij erg bezig met financiën en het opbouwen van een gezonde buffer. Op de langere termijn is Laura op zoek naar een groter huis, met tuin voor de hond. Hoe ze deze doelen gaat bereiken lees je in dit interview. 
Lees meer
Inspiratie

Interview met The Budget Life: tips om te sparen en te budgetteren voor je vakantie - Deel 2 van 2

Weet je nog niet welke accommodaties of vliegtickets je moet boeken? Bij LeasePlan Bank helpen we je graag met besparen op je vakantie-uitgaven. Daarom spraken we met Nicole van Roekel, oprichtster en blogster van The Budget Life. Nicole geeft in dit interview allerlei nuttige tips over sparen voor een lange reis of wereldreis. Ook deelt ze hoe je slim kunt besparen op accommodaties en vliegtickets. 
Lees meer

  Nieuws

  LeasePlan Bank rentewijziging
  30-09-2022

  Spaarrente voor Flexibel Sparen ongewijzigd

  De variabele spaarrente voor oktober 2022 wordt 0,40% nominaal op jaarbasis. De spaarrente blijft daarmee gelijk ten opzichte van de vorige rente update.

  Bekijk hier al onze actuele rentetarieven.
  21-09-2022

  Prinsjesdag: Vermogende spaarders gaan meer betalen

  De derde dinsdag van september is voorbij en de bekende Prinsjesdag taferelen waren na 2 jaar corona weer terug van weggeweest. In dit artikel lichten we de belangrijkste wijzigingen voor spaarders toe. 
  19-09-2022

  Rente wijziging Deposito Sparen en Flexibel Sparen

  De variabele spaarrente wordt per woensdag 21 september 2022 0,40% nominaal op jaarbasis. De spaarrente stijgt daarmee met 0,35% ten opzichte van augustus 2022.

  Ook gaan op woensdag 21 september 2022 onze rentetarieven voor onze termijndeposito's omhoog. Voor lopende termijndeposito's verandert er niets.

  Onze rentetarieven zijn gebaseerd op algemene marktontwikkelingen en zijn afhankelijk van de financieringsbehoefte van LeasePlan Corporation N.V.

   

  Vragen of hulp nodig?

  Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens