Waar spaart u voor? Een inkijk in de spaardoelen van onze klanten.

Wij zijn dan ook erg benieuwd naar waar u voor spaart. Daarom besloten wij u in onze nieuwsbrief van afgelopen juli door middel van een poll te vragen naar wat uw volgende spaardoel is. Maar liefst bijna 2000 klanten deelden hun spaardoel met ons! Hieronder ziet u wat de meest gekozen antwoorden waren

Spaardoelen van onze klanten

De meeste klanten blijken te sparen voor het pensioen. Soms als aanvulling, maar vaker voor het gat tussen de AOW en het pensioen. Ook sparen veel klanten als appeltje voor de dorst.

Veel klanten sparen niet voor zichzelf. Aan de (klein)kinderen en het gezin wordt ook gedacht! Daarnaast bouwen onze klanten vermogen op voor de aanschaf van een eigen huis of het aflossen van de hypotheek.

We ontvingen van veel klanten ook een toelichting bij het antwoord dat zij gaven. Deze waren vaak bijzonder. Hieronder staan een aantal doelen die wij graag ter inspiratie delen:

“Mijn droom waar te maken: studeren, emigreren. Maar vooral ook een buffer om de wereld te kunnen blijven ontdekken en verder te reizen.”

“Vakantie voor het hele gezin samen met onze kinderen en kleinkinderen.”

“Voor een studie en op kamers gaan.”

“Een Tesla Model 3”, “Een Audi TT”

“Voor zonnepanelen."

Wilt u ook uw spaardoel delen? Of wilt u een reactie geven? Klik dan hier.