LeasePlan Bank LeasePlan Bank

Instructievideo's

Binnen onze bankomgeving en met onze Sparen App willen wij sparen bij LeasePlan Bank nog makkelijker voor u maken. Hieronder vindt u uitleg en instructievideo's zodat u moeiteloos uw weg vindt. 

Overal en altijd toegang tot uw Online Spaarrekening

Wij hebben onlangs op basis van klantfeedback onze bankomgeving op een aantal punten verbeterd.
  • Bij het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord krijgt u een indicatie of het gekozen wachtwoord voldoet aan de wachtwoordeisen en of deze veilig genoeg is.
  • Wanneer u uw inloggegevens niet meer weet kunt u deze makkelijker opvragen.
  • Bij het doorgeven van een wijziging vragen wij ter controle nogmaals om uw wachtwoord.
  • U kunt vanaf nu op 1 plek uw transacties opvragen en een overzicht downloaden.
  • Wanneer u een overboeking wilt doen is het tegoed op uw Internetspaarrekening zichtbaar gemaakt zodat u kunt zien of het tegoed toereikend is.
Bekijk onze video:

Onze bankomgeving

 

Uw spaarsaldo even inzien of een overboeking doen? Wij vinden dat dit overal en altijd moet kunnen. Daarom hebben we onze bankomgeving zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Ook vanaf uw mobiele telefoon of tablet. U kunt binnen de onderdelen Internetsparen, Depositosparen en Service al uw bankzaken regelen. In het Overzicht ziet u in één oogopslag de gegevens van uw Internetspaarrekening en eventuele Termijndeposito’s.

Inlogpagina

In de bankomgeving vindt u het inlogscherm rechts bovenaan de inlogpagina. Hier vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw Online Spaarrekening.

Als u uw wachtwoord bent vergeten vraagt u via de button Wachtwoord vergeten een nieuw wachtwoord aan. Hiervoor hebt u enkel uw gebruikersnaam en uw mobiele telefoon nodig.

Bekijk de video "Uw wachtwoord vergeten?"
Bekijk de video "Uw Online Spaarrekening activeren"


 

inlogpagina

Overzicht

Wanneer u bent ingelogd op uw Online Spaarrekening ziet u het overzicht van uw Internetspaarrekening en uw eventuele Termijndeposito’s. In dit overzicht staat ook het totaal saldo van uw Online Spaarrekening en de opgebouwde rente.

Als u op uw spaarrekeningnummer klikt gaat u naar het overzicht Internetsparen. Hier kunt u uw transacties en rentebijschrijvingen bekijken. Klikt u op een Termijndeposito, dan gaat u naar het overzicht Depositosparen.

Onderaan de pagina vindt u uw Vermogensoverzicht. Deze kunt u downloaden.

Bekijk de video "Uw Vermogensoverzicht downloaden"

Internetsparen

Binnen Internetsparen vindt u het overzicht van uw Internetspaarrekening. De pagina bestaat uit een aantal onderdelen die u kunt uitklappen. Bijvoorbeeld voor het bekijken of downloaden van uw transactieoverzicht.

Via de button Geld overboeken kunt u een directe of toekomstige overboeking indienen. Uw betaalopdrachten ziet u terug onder het onderdeel Mijn Betaalopdrachten.

Bekijk de video "Uw Transactieoverzicht bekijken"
Bekijk de video "Uw Transactieoverzicht downloaden"
Bekijk de video "Geld overboeken"

 

Internetsparen
Depositosparen

Depositosparen

In het overzicht Depositosparen vindt u de gegevens van uw Termijndeposito's. Hierin staat de start- en einddatum vermeld en het rentepercentage. De oranje balk geeft de voortgang aan van de vastgelegde periode.

Een nieuwe Termijndeposito opent u in 3 stappen via de button Open een Termijndeposito.

Bekijk de video "Een Termijndeposito openen"

Service

Het is binnen onze bankomgeving mogelijk om eenvoudig uw persoonlijke gegevens te wijzigen. Dit doet u op de Service pagina. Op deze pagina vindt u ook uw Jaaroverzicht(en) terug. Deze kunt u hier ook downloaden.

Bekijk de video "Uw wachtwoord wijzigen"
Bekijk de video "Uw Jaaroverzicht downloaden"
Bekijk de video "Uw adres wijzigen"
Bekijk de video "Uw e-mailadres wijzigen"
Bekijk de video "Uw telefoonnummer wijzigen"
Bekijk de video "Uw identiteitsgegevens wijzigen"
Bekijk de video "Uw tegenrekening wijzigen"

 

overzicht service