Inloggen

LeasePlan Bank winnaar van de Gouden Spaarrente 2018

17-12-2018
Gouden Spaarrente Award 2018

LeasePlan Bank winnaar van de Gouden Spaarrente 2018

LeasePlan Bank is door de Vergelijkingswebsite Spaarrente.nl uitgeroepen tot de winnaar van de Gouden Spaarrente 2018. Spaarrente.nl reikt deze prijs voor het zevende jaar op rij uit aan de spaarrekening met het beste rendement en een stabiel rentebeleid.

Volgens Spaarrente.nl wist LeasePlan Bank de nummer één positie in de spaarrenteoverzichten 10 maanden lang te bekleden. LeasePlan Bank bood gemiddeld genomen over het hele jaar de hoogste rente op een spaarrekening. “Wie het hele jaar een spaarrekening had bij LeasePlan Bank kreeg gemiddeld 0,37 procent rente over 2018”, licht Amanda Bulthuis van Spaarrente.nl toe. Dit terwijl de gemiddelde rente in 2018 voor de hele spaarmarkt 0,2 procent was.

Sander Frons, Director Finance & Operations van LeasePlan Bank voegt hieraan toe: ”De ambitie van LeasePlan Bank is om sparen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken en daarbij past natuurlijk een aantrekkelijke rente. We zijn dan ook erg blij dat we de Gouden Spaarrente Award 2018 hebben gewonnen!

Lees voor meer informatie het volledige artikel hier