Nieuwe huisstijl en verbeteringen in onze bankomgeving

Zoals u ongetwijfeld hebt gemerkt ziet onze website er anders uit. Niets om u ongerust over te maken. Sparen bij LeasePlan Bank is en blijft precies wat u van ons gewend bent: makkelijk en duidelijk. Met een toegankelijke bankomgeving, een gebruiksvriendelijke app en een team van kundige mensen die altijd voor u klaarstaan.

Waarom veranderen?
LeasePlan Bank is onderdeel van LeasePlan Corporation N.V., een van de grootste autoleasingbedrijven ter wereld. LeasePlan heeft sinds kort een nieuwe visie, missie en strategie om haar positie als wereldwijde speler in wagenparkbeheer te blijven versterken: ‘The Power of One LeasePlan’. Logischerwijs sluit LeasePlan Bank zich aan bij LeasePlan.

Wat gaat u hiervan merken?
U zult meteen merken dat onze huisstijl veranderd is. Ons nieuwe logo bijvoorbeeld. Dat staat symbool voor de beweging voorwaarts, gericht op de toekomst. Sparen gaat immers over de dag van morgen. LeasePlan Bank wil u zo goed mogelijk helpen bij het verwezenlijken van uw dromen, doelen of ambities. Hoe klein of groot deze ook zijn.


Ook hebben we op basis van klantfeedback onze bankomgeving op een aantal punten verbeterd:

-  Bij het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord krijgt u een indicatie of het gekozen wachtwoord voldoet aan de wachtwoordeisen en of dit veilig genoeg is.
-  Wanneer u uw inloggegevens niet meer weet kunt u deze makkelijker opvragen.
-  Bij het doorgeven van een wijziging vragen wij ter controle nogmaals om uw wachtwoord.
-  U kunt vanaf nu op 1 plek uw transacties opvragen en een overzicht downloaden.
-  Wanneer u een overboeking wilt doen is het tegoed op uw Internetspaarrekening zichtbaar gemaakt zodat u kunt zien of het tegoed toereikend is.

Let op: door deze update kan het zijn dat uw link naar onze bankomgeving verouderd is. Hier leest u hoe u de pagina ververst.

Sparen leuk(er) maken
Op langer termijn zult u merken dat we onze website op meer punten gaan verbeteren. Ook werken we hard aan een verbeterde versie van onze App. Op deze manier willen we sparen nog makkelijker – en daarmee ook leuker - voor u maken.

Want of u nu spaart voor uw pensioen, een nieuw huis of als extra buffer... bij LeasePlan Bank vinden we dat sparen voor u vooral leuk moet zijn. Nu en in de toekomst!

Terug naar overzicht