LeasePlan Bank LeasePlan Bank

LeasePlan Bank is een
Nederlandse spaarbank

U kunt bij LeasePlan Bank sparen. U kunt bij ons geen betaalrekening openen. U kunt bij ons ook geen geld lenen. Wij hebben een vergunning om als bank actief te zijn. Net als andere Nederlandse banken staan wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

100% Nederlands, 100% spaarbank

Lage kosten

U kunt bij LeasePlan Bank sparen via onze website. Daarom worden wij ook wel een internetspaarbank genoemd. Onze website is modern en uw gegevens zijn bij ons goed beveiligd. Wij hebben één kantoor. En geen duur netwerk met filialen en pinautomaten. Door deze manier van werken zijn onze kosten laag. Hierdoor kunnen wij u een hoge spaarrente geven.

 

Eerlijk en duidelijk

LeasePlan Bank heeft goede spaarvormen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijke dienstverlening. We leggen alles begrijpelijk uit. Spaarders krijgen elke maand een e-mail met de actuele rentetarieven. En we hebben duidelijke voorwaarden. Zo weet u steeds waar u aan toe bent.

Wat vinden onze klanten van ons?

In het maandelijkse klantonderzoek van TNS kregen we eind april 2018 van onze klanten een: 8,5.
Op de vergelijkingswebsite Independer was onze klantscore eind april 2018: 7,5.


Hebt u ideeën hoe wij onze website of dienstverlening kunnen verbeteren? Wij horen het graag.

Geef uw suggestie(s) aan ons door>


Onderdeel LeasePlan Corporation

LeasePlan Bank is onderdeel van LeasePlan Corporation N.V. Dit is een groot Nederlands bedrijf. LeasePlan is een specialist op het gebied van autoleasing. Leasing is een soort verhuur van auto’s aan bedrijven. Ook verzorgt LeasePlan de administratie, de reparaties, het onderhoud en de banden van de auto’s. Het is ook mogelijk om tankpassen en verzekeringen af te nemen. Wij doen dit werk in 32 landen. Sinds 1993 heeft LeasePlan Corporation een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. LeasePlan Corporation is daarnaast lid van de Nederlandse Vereniging van Banken.

160.000 spaarders

LeasePlan Corporation bestaat al meer dan 50 jaar. LeasePlan Bank is in 2010 door LeasePlan Corporation opgericht. Sinds 2015 zijn wij ook actief op de Duitse spaarmarkt. Al meer dan 160.000 spaarders zijn klant bij LeasePlan Bank. Het spaargeld wordt door LeasePlan Bank geïnvesteerd in de leaseactiviteiten van LeasePlan Corporation.

Adres

Het adres van LeasePlan Bank is: Gustav Mahlerlaan 360, 1082 ME Amsterdam. Hier is ook het hoofdkantoor gevestigd van LeasePlan Corporation N.V. LeasePlan Corporation is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamers van Koophandel onder nummer 39037076.