LeasePlan Bank LeasePlan Bank

LeasePlan Corporation N.V.
Specialist in autoleasing

LeasePlan Corporation N.V. is een Nederlands bedrijf. LeasePlan Corporation is een specialist op het gebied van autoleasing. Het bedrijf is sinds 1963 sterk gegroeid.

LeasePlan Corporation N.V.

Een van de grootste

LeasePlan is nu een van de grootste autoleasingbedrijven ter wereld. LeasePlan werkt in 32 landen. In veel van die landen hoort het bedrijf tot de top 3. Over de hele wereld beheert LeasePlan meer dan 1.670.000 auto’s.

Gezond

LeasePlan Corporation is financieel gezond. Sinds de oprichting in 1963 heeft LeasePlan Corporation altijd winst gemaakt. Ook heeft LeasePlan Corporation sinds 1993 een bankvergunning. Het bedrijf staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Milieu

LeasePlan vindt een schoon milieu belangrijk. Daarom is GreenPlan ontwikkeld. Met GreenPlan worden bedrijven geïnformeerd over het verminderen van uitlaatgassen (CO2). GreenPlan helpt bij het meten van CO2. Ook geeft GreenPlan tips hoe bedrijven de uitstoot van CO2 kunnen terugdringen.

LeasePlan Nederland N.V.

LeasePlan Nederland verhuurt auto’s aan bedrijven. Dit noemt men ook wel leasing of wagenparkbeheer. LeasePlan verhuurt in Nederland ruim 147.000 auto’s. Van personenauto’s tot bedrijfswagens. LeasePlan verhuurt aan kleine en grote ondernemingen en aan internationale bedrijven. LeasePlan Nederland is lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. LeasePlan Nederland is een dochterbedrijf van LeasePlan Corporation.

Adres

Het adres van het hoofdkantoor van LeasePlan Nederland is: P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere. LeasePlan Nederland staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 39037163. Lees meer over LeasePlan Nederland N.V.