Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Ga jij de spaarchallenge aan?

 

Schrijf je in en ontvang alle 6 spaarchallenges in 1 keer!

De spaarchallenge is afgelopen, maar je kunt de challenges nog bekijken!

LET OP: het kan even duren voordat je de bevestigingsmail ontvangt. Je bevestiging is pas definitief als je op de link drukt in de bevestigingsmail.

Alle 6 de spaarchallenges vind je op de bevestigingspagina.

Met LeasePlan Bank en PorteRenee wordt iedereen een spaarexpert

Niet iedereen gaat het sparen makkelijk af. Daarom hebben LeasePlan Bank en Spaarexpert PorteRenee een 6 weken durende spaarchallenge opgezet. Via de 6 spaarchallenges gaan we samen op zoek naar manieren om makkelijk en laagdrempelig te sparen. Niet alleen leuk voor beginnende spaarders, maar ook voor de doorgewinterde spaarder. 

De spaarchallenge is afgelopen maar je kunt de 6 challenges nog bekijken door je in te schrijven via het formulier hiernaast. PorteRenee deed zelf ook mee en deelde haar ervaringen, die van haar volgers en gaf tips op haar social media. Ben je benieuwd? Schrijf je dan vandaag nog in! 

Wat houdt de spaarchallenge in:

  • Schrijf je in via het formulier hierboven om mee te doen aan de spaarchallenge en bevestig je inschrijving via de mail.
  • Op de bevestigingspagina vind je alle 6 de spaarchallenges om zelf de uitdaging aan te gaan.
  • Zet aan het begin van de spaarchallenge voor jezelf een spaardoel.
  • Op de socials van LeasePlan Bank en PorteRenee delen we elke week handige spaartips.
  • Na inschrijving blijf je de nieuwsbrief van LeasePlan Bank met tips & inspiratie rondom sparen ontvangen. Je kunt je hier op ieder moment weer voor uitschrijven.

Wie is PorteRenee?

PorteRenee werd in 2017 opgericht door journalist Renée Lamboo. Nadat zij zichzelf uit de schulden werkte, besloot ze haar geldlessen online te delen. Met succes. De website groeide uit tot een volledig platform met niet alleen artikelen, maar ook podcasts, video’s en social content over besparen, sparen, vermogen opbouwen en financieel fit worden. Hiermee bereikt PorteRenee inmiddels elke maand meer dan een miljoen mensen. Renée is getrouwd en moeder van twee zoons van 5 en 8 jaar oud.

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens