Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Doe nu mee met de Spaarchallenge

 

6 weken lang gaan we samen sparen!

De spaarchallenge is van start maar je kunt je nog inschrijven!

LET OP: het kan even (tot wel een uur) duren voordat je de bevestigingsmail ontvangt. Je bevestiging is pas definitief als je op de link drukt in de bevestigingsmail.

Na inschrijving kun je alle voorgaande spaarchallenges bekijken op de bevestigingspagina.

Met LeasePlan Bank en PorteRenee wordt iedereen een spaarexpert

Niet iedereen gaat het sparen makkelijk af. Daarom hebben LeasePlan Bank en Spaarexpert PorteRenee een 6 weken durende spaarchallenge opgezet. Vanaf 28 november 2022 gaan we samen op zoek naar manieren om makkelijk en laagdrempelig te sparen in de vorm van spaarchallenges. Niet alleen leuk voor beginnende spaarders, maar ook voor de doorgewinterde spaarder. 

Tijdens de spaarchallenge ontvangen deelnemers elke week een e-mail met een nieuwe opdracht. PorteRenee doet zelf ook mee en deelt haar ervaringen, die van haar volgers en geeft tips op haar social media. Ben je benieuwd? Schrijf je dan vandaag nog in! 

Wat houdt de spaarchallenge in:

  • Schrijf je in via het formulier hierboven om mee te doen aan de spaarchallenge en bevestig je inschrijving via de mail. Meedoen is gratis.
  • Duur van de challenge: 6 weken lang gaan we samen de spaarchallenge aan!
  • Zet aan het begin van de spaarchallenge voor jezelf een spaardoel.
  • Je krijgt vanaf 28 november 6 leuke spaarchallenges in je mailbox die je helpen je spaardoel te halen.
  • Op de socials van LeasePlan Bank en PorteRenee delen we elke week tips en de voortgang.
  • Onder de deelnemers verloten we 10x het nieuwe boek Money Planner van PorteRenee.
  • Daarna blijf je de nieuwsbrief van LeasePlan Bank met tips & inspiratie rondom sparen ontvangen. Je kunt je hier op ieder moment weer voor uitschrijven.

Wie is PorteRenee?

PorteRenee werd in 2017 opgericht door journalist Renée Lamboo. Nadat zij zichzelf uit de schulden werkte, besloot ze haar geldlessen online te delen. Met succes. De website groeide uit tot een volledig platform met niet alleen artikelen, maar ook podcasts, video’s en social content over besparen, sparen, vermogen opbouwen en financieel fit worden. Hiermee bereikt PorteRenee inmiddels elke maand meer dan een miljoen mensen. Renée is getrouwd en moeder van twee zoons van 5 en 8 jaar oud.

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens