Hoogste Depositorente
vergelijken

Met de Depositocalculator rekent u makkelijk en snel uw rentevergoeding uit. U ziet direct wat het resultaat is als u spaart met een Termijndeposito. En u kunt heel eenvoudig de hoogste depositorente vergelijken.

Pluspunten Depositocalculator

  • Makkelijk te gebruiken.
  • Begrijpelijk voor iedereen.
  • Depositorente in procenten.

  • Depositorente in euro’s.
  • Depositorente van andere banken vergelijken.
  • Uw rentevergoeding duidelijk in beeld.

Hoogste depositorente vergelijken

Met Depositosparen bij LeasePlan Bank weet u hoeveel depositorente u krijgt. En dankzij de slimme Depositocalculator van LeasePlan Bank kunt u eenvoudig uw rentevergoeding berekenen. Deze Depositocalculator hebben wij speciaal ontwikkeld voor uw gemak. Zodat u eenvoudig de hoogste depositorente kunt vergelijken.

Spaarbedrag
€ 1.000
Looptijd
3 maanden

De berekening is onder voorbehoud van rentewijzigingen en aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde rente bij onderstaande banken is effectief op jaarbasis.

U ziet direct hoeveel u spaart

Met de Depositocalculator van LeasePlan Bank

Met de Depositocalculator rekent u makkelijk en snel uw rentevergoeding uit. U stelt het spaarbedrag in en hoe lang u dit vast wilt zetten. U ziet direct wat het resultaat is als u spaart met een Termijndeposito bij LeasePlan Bank.

Banken vergelijken

De Depositocalculator heeft nog iets bijzonders. U vergelijkt heel makkelijk de rentevergoeding bij LeasePlan Bank met de rentevergoeding bij andere banken. Zo kunt u altijd vergelijken welke bank het beste presteert.

Spaarcalculator

Wilt u weten hoeveel u spaart met Internetsparen? Dan is onze Spaarcalculator handig. Ook vergelijkt u met de Spaarcalculator heel makkelijk de rentevergoeding bij LeasePlan Bank met de rentevergoeding bij andere banken.

Wij doen er alles aan om u zo duidelijk en volledig mogelijk te informeren. De klantvriendelijkheid en de veiligheid van onze website vinden wij van groot belang. Onze keurmerken en certificaten zijn hiervan het bewijs. Deze geven u de zekerheid dat wij uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk behandelen.

Wie is LeasePlan Bank? Lees alles over ons >

DepositoPlanner

De DepositoPlanner van LeasePlan Bank laat zien hoe u kunt profiteren van de rente op Termijndeposito’s met behoud van flexibiliteit.

Zo gebruikt u de DepositoPlanner.
Maak uw eigen spaarplan. Het is makkelijk. En het is leuk om te doen. Vul in hoeveel u wilt sparen. Na welke tijd u weer uw geld terugwilt. En hoeveel geld u dan terugwilt.

Geef hier het spaarbedrag aan dat u vast wilt zetten in Termijndeposito's.
Geef aan na welke periode u weer wilt beschikken over uw geld.
Geef aan over welk bedrag u dan weer wilt beschikken.

Hieronder ziet u uw persoonlijke DepositoPlan

##1##

Open 1 TD van ##1## maanden voor € ##2## ##3## %

totaal

€ ##1##

##1##