LeasePlan Bank LeasePlan Bank

Keurmerken
bewijs van kwaliteit

Wij doen er alles aan om u zo duidelijk en volledig mogelijk te informeren. Ook de veiligheid van onze website vinden wij van groot belang. Onze keurmerken en certificaten zijn hiervan het bewijs. Deze geven u de zekerheid dat wij uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk behandelen.

Veilig en klantvriendelijk

Spaart u bij LeasePlan Bank? Dan spaart u bij een internetspaarbank waarop u kunt vertrouwen. Internetsparen en Depositosparen voldoen aan strenge eisen. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en klantvriendelijkheid. Daarom hebben wij onder andere het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Dit betekent dat onze spaarvormen veel goede eigenschappen hebben. We noemen er enkele.

  • Onze voorwaarden voldoen aan de eisen van de Consumentenbond.
  • Opent u een Termijndeposito bij LeasePlan Bank? Dan hebt u 14 dagen bedenktijd.
  • Internetbankieren bij LeasePlan Bank is veilig. Uw persoonlijke gegevens zijn gecodeerd.
  • Bij het inloggen voor Internetbankieren maken wij gebruik van een beveiligde verbinding.
    De ‘s’ in https staat voor ‘secure’ en geeft aan dat u zich in de beveiligde omgeving van LeasePlan Bank bevindt.
  • De medewerkers van LeasePlan Bank staan altijd klaar om u te helpen.
  • Wij zijn aangesloten bij Kifid.
    Daar kunt u terecht voor onafhankelijke bemiddeling als u een meningsverschil hebt met LeasePlan Bank.
thuiswinkel certificaat

Keurmerk Thuiswinkel Waarborg

LeasePlan Bank heeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dit is het keurmerk van Thuiswinkel.org, de Nederlandse vereniging voor online winkeliers. De vereniging controleert elk jaar alle leden.

Elk lid moet ieder jaar opnieuw voldoen aan strenge eisen. Het gaat om wetgeving, gedragsregels, financiële eisen en veiligheid. Voldoet een lid aan de eisen? Dan krijgt het lid opnieuw een jaar lang het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. LeasePlan Bank voldoet aan alle eisen. Daarom hebben wij het keurmerk gekregen.

Ecommerce Europe keurmerk

Keurmerk Ecommerce Europe

Gecertificeerde leden van Thuiswinkel Waarborg voldoen ook aan de richtlijnen van het Ecommerce Europe Trustmark op het gebied van Europese wettelijke eisen en klantbescherming. Het keurmerk geeft consumenten ook een platform in het geval van geschillen bij grensoverschrijdende aankopen.
GlobalSign certificaat

Keurmerk GlobalSign

Veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor u en voor ons. LeasePlan Bank heeft daarom het SSL-certificaat GlobalSign. Dit keurmerk toont dat uw gegevens zijn gecodeerd met een speciale code. De sleutel van de code is alleen bekend bij uw computer en bij LeasePlan Bank. Dankzij het SSL-certificaat en de codering weet u zeker dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn.

Meredith

‘‘Goede spaarrente en persoonlijk contact‚‚

Meredith Hasselbaink - klant