LeasePlan Bank LeasePlan Bank

INVESTEREN IN EEN
KERNGEZOND BEDRIJF

LeasePlan Bank gaat zorgvuldig om met uw spaargeld. Wij investeren uw spaargeld in de leaseactiviteiten van LeasePlan Corporation N.V. LeasePlan Bank is een onderdeel van LeasePlan Corporation. Sinds de oprichting in 1963 maakt LeasePlan Corporation elk jaar winst.

Actief in 32 landen

LeasePlan is een van de grootste autoleasingbedrijven ter wereld en werkt in 32 landen. In veel van die landen hoort het bedrijf tot de top 3. Over de hele wereld beheert LeasePlan meer dan 1.670.000 auto’s.

Uw spaargeld is in goede handen

Wij investeren uw spaargeld in de leaseactiviteiten van LeasePlan. Maar wat is autoleasing eigenlijk? LeasePlan koopt auto’s. Ondernemers gebruiken die auto’s gedurende een bepaalde periode. Zij betalen daarvoor een vergoeding aan LeasePlan. Is de leaseperiode voorbij? Dan verkoopt LeasePlan de auto’s. Ook investeert LeasePlan in zakelijke mobiliteitsconcepten zoals carpooling en een combinatie van openbaar vervoer, fiets en auto.

Bekijk onze video
uw spaargeld is in goede handen uw spaargeld is in goede handen

Wij doen er alles aan om u zo duidelijk en volledig mogelijk te informeren. De klantvriendelijkheid en de veiligheid van onze website vinden wij van groot belang. Onze keurmerken en certificaten zijn hiervan het bewijs. Deze geven u de zekerheid dat wij uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk behandelen.

Wie is LeasePlan Bank? Lees alles over ons >