Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Up-to-date rentestanden en meer

Lees hier al het nieuws vanuit LeasePlan Bank en ons moederbedrijf LeasePlan Corporation N.V. 

Nieuws Overzicht

Nieuws Overzicht

Dit is een overzicht van alle artikelen

News list

LeasePlan Bank rentewijziging

Spaarrente voor Flexibel Sparen ongewijzigd

29-09-2022
De variabele spaarrente voor oktober 2022 wordt 0,40% nominaal op jaarbasis. De spaarrente blijft daarmee gelijk ten opzichte van de vorige rente update. Bekijk hier al onze actuele rentetarieven.
Lees verder

Prinsjesdag: Vermogende spaarders gaan meer betalen

20-09-2022
De derde dinsdag van september is voorbij en de bekende Prinsjesdag taferelen waren na 2 jaar corona weer terug van weggeweest. Wij lichten toe wat er voor spaarders verandert.
Lees verder

Rente wijziging Deposito Sparen en Flexibel Sparen

18-09-2022
Op woensdag 21 september 2022 gaan onze rentetarieven voor onze termijndeposito's omhoog. Voor lopende termijndeposito's verandert er niets. Onze rentetarieven zijn gebaseerd op algemene marktontwikkelingen en zijn afhankelijk van de financieringsbehoefte van LeasePlan Corporation N.V.
Lees verder

ECB verhoogt rente met 0,75%

08-09-2022
De Europese Centrale Bank (ECB) heeft donderdag de rentetarieven met 0,75% verhoogd. Dit is de grootste renteverhoging sinds de invoering van de euro en was in lijn met verwachtingen. De ECB nam het besluit omdat de inflatie veel te hoog blijft en waarschijnlijk tot 2024 boven de doelstelling zal blijven.
Lees verder

Spaarders profiteren van uitstel nieuwe spaartaksregeling

06-09-2022
De vervanger van de spaartaks is met een jaar uitgesteld. Het Ministerie van Financiën heeft laten weten dat het niet realistisch is om de wijziging al in 2025 in te kunnen voeren. Het ziet er naar uit dat dit goed nieuws is voor spaarders terwijl de schatkist door het uitstel ongeveer €385 miljoen misloopt.
Lees verder
LeasePlan

Tussentijdse resultaten LeasePlan Corporation N.V.

09-08-2022
LeasePlan Corporation N.V. heeft haar resultaten over het tweede kwartaal van 2022 bekend gemaakt.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens