Inspiratie, tips en meer.

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blog list

Inspirerende verhalen van échte spaarhelden

Sparen saai? Niet volgens deze Spaarhelden! In deze nieuwe miniserie delen fanatieke spaarders hun verhaal. Ontdek hoe zij sparen om hun dromen en ambities waar te maken. Daarnaast geven ze waardevolle tips hoe jij jouw spaardoelen kunt behalen, hoe groot of klein ze ook zijn.
Lees verder

Zo duurzaam kan sparen zijn

Door te sparen bij LeasePlan Bank draag je bij aan een groenere toekomst. Een deel van het spaargeld wordt namelijk geïnvesteerd in elektrische auto’s en meer oplaadpunten. Zo zorgt jouw spaargeld uiteindelijk ook voor het terugdringen van uitstoot. Hoe dat in zijn werk gaat? We vroegen het aan Mathijs van der Goot, Global Lead Electric Vehicles bij LeasePlan Corporation.
Lees verder

Gastblog: Waar spaar jij voor in 2030?

Zelfrijdende auto’s, robots, een retourtje naar de maan... Er staan ons grote veranderingen te wachten in de toekomst. Maar wat zijn eigenlijk de gevolgen voor onze spaardoelen? Peter van der Wel, futuroloog en econoom deelt zijn blik met ons.
Lees verder

Maak je leven digitaal makkelijker

Bij LeasePlan Bank zijn we gek op digitaal gemak. Logisch natuurlijk, als 100% online bank. Daarom delen we graag wat handige tools en apps die je leven nét even wat makkelijker maken. Zodat je slimmer met je geld en tijd kan omgaan.
Lees verder

Start iets moois met je vakantiegeld

Zie jij mei ook altijd zo zonnig in? De zomer komt steeds dichterbij én... het is weer tijd voor vakantiegeld! Benieuwd hoe anderen dit geld besteden en hoe je er meer plezier aan kunt beleven? Lees dan snel verder.
Lees verder

Ben jij Koning(in) Sparen?

Een echte Koning(in) Sparen gaat natuurlijk op de vrijmarkt wat geld bijverdienen. Ben jij ook het type Koning Sparen? Ontdek het in onze test.
Lees verder

Van voorjaarsschoonmaak naar meer spaargeld

Het is weer tijd voor de traditionele voorjaarsschoonmaak! Dat kan ook een positief effect hebben op je spaargeld. Want als je meteen je administratie meepakt, kan het je veel geld opleveren. Zo kun je mooi je spaarsaldo oppoetsen.
Lees verder

Sparen voor je kind? Of je kind leren sparen?

Hoe zorg je dat jouw kind een goede start met geldzaken maakt? Dat begint met het leren van de juiste vaardigheden. Om kinderen te helpen ‘wijzer in geldzaken’ te worden, is er vanaf 25 maart De Week van het geld.
Lees verder

Veilig online sparen

Afgelopen dinsdag 5 februari was het Safer Internet Day. Op deze dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor veilig en verantwoord gebruik van online technologieën en mobiele telefoons. In de wereld van online bankieren een relevante dag om bij stil te staan. We gebruiken steeds vaker onze mobiele telefoon om bankzaken te regelen. In het 3e kwartaal van 2018 hebben mobiele bankapps zelfs voor het eerst de laptop en desktop ingehaald. (Bron: Betaalvereniging Nederland).
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens