Inspiratie, tips en meer.

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blog list

Waarom we sparen toch zo moeilijk vinden...

We weten allemaal wel dat sparen lastig kan zijn. Maar wat zit daarachter, hoe werkt dat in ons hoofd? In hoeverre speelt het psychologische effect van het aantrekkelijke hier en nu tegenover de onduidelijkheid van later?
Lees verder

Zo leuk is sparen volgens millennials

De huidige jongere generaties gaan heel anders met geld om, dan hun voorgangers. Logisch, want tijden veranderen. We hebben op het moment een hogere welvaart, leven sneller en er is – mede door technologie – ongekend veel mogelijk. In ons onderzoek naar spaargedrag van Nederlanders hebben we dan ook extra goed naar de millennials gekeken. Hoe gaan zij om met hun spaargeld?
Lees verder

LeasePlan Bank introduceert interactieve hulpvideo’s

Om te zorgen dat u op ieder moment van de dag zelf de juiste oplossing kunt vinden, introduceert LeasePlan Bank een nieuwe manier om zelf het antwoord op uw vragen te vinden: interactieve hulpvideo’s. In deze video’s klikt u, met onze hulp, stap voor stap naar het antwoord op uw vraag.
Lees verder

Hoe spaart Nederland?

Afgelopen maand heeft LeasePlan Bank, in samenwerking met onderzoeksbureau WUA, een onderzoek gedaan onder Nederlandse en Duitse consumenten om meer te weten te komen over hun spaargewoonten en uitgavenpatronen.
Lees verder

Phishing… zo trap je er niet in!

De laatste tijd is vaak in het nieuws dat bedrijven wereldwijd slachtoffer zijn geworden van ransomware waarbij bestanden op het netwerk worden versleuteld en pas kunnen worden ontsleuteld na het betalen van losgeld.
Lees verder

Veilig mobiel bankieren tijdens uw vakantie

Met de komst van mobiel bankieren is het mogelijk geworden om overal waar u toegang hebt tot het internet uw bankzaken te raadplegen. Ook tijdens uw vakantie. Naast alle voorbereidingen die u voor uw vakantie treft is het raadzaam om ook stil te staan bij uw online veiligheid.
Lees verder

Waar spaart u voor? Een inkijk in de spaardoelen van onze klanten.

Bij LeasePlan Bank willen wij helpen bij het verwezenlijken van uw ambities en dromen. Hoe klein of groot deze ook zijn.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens