Inspiratie, tips en meer.

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blog list

LeasePlan Bank introduceert interactieve hulpvideo’s

Om te zorgen dat u op ieder moment van de dag zelf de juiste oplossing kunt vinden, introduceert LeasePlan Bank een nieuwe manier om zelf het antwoord op uw vragen te vinden: interactieve hulpvideo’s. In deze video’s klikt u, met onze hulp, stap voor stap naar het antwoord op uw vraag.
Lees verder

Hoe spaart Nederland?

Afgelopen maand heeft LeasePlan Bank, in samenwerking met onderzoeksbureau WUA, een onderzoek gedaan onder Nederlandse en Duitse consumenten om meer te weten te komen over hun spaargewoonten en uitgavenpatronen.
Lees verder

Phishing… zo trap je er niet in!

De laatste tijd is vaak in het nieuws dat bedrijven wereldwijd slachtoffer zijn geworden van ransomware waarbij bestanden op het netwerk worden versleuteld en pas kunnen worden ontsleuteld na het betalen van losgeld.
Lees verder

Veilig mobiel bankieren tijdens uw vakantie

Met de komst van mobiel bankieren is het mogelijk geworden om overal waar u toegang hebt tot het internet uw bankzaken te raadplegen. Ook tijdens uw vakantie. Naast alle voorbereidingen die u voor uw vakantie treft is het raadzaam om ook stil te staan bij uw online veiligheid.
Lees verder

Waar spaart u voor? Een inkijk in de spaardoelen van onze klanten.

Bij LeasePlan Bank willen wij helpen bij het verwezenlijken van uw ambities en dromen. Hoe klein of groot deze ook zijn.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren.  We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Lees hier meer over cookies.