Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Up-to-date rentestanden en meer

Bent u benieuwd naar de laatste rentestanden en andere zaken die invloed hebben op uw financiële situatie? Hier leest u al het nieuws vanuit LeasePlan Bank en LeasePlan Corporation N.V. en staan we stil bij de actualiteiten.

Nieuws Overzicht

Rente

Dit is een overzicht van alle artikelen in de categorie Rente

News list

LeasePlan Bank rentewijziging

Spaarrente voor Flexibel Sparen ongewijzigd

29-09-2022
De variabele spaarrente voor oktober 2022 wordt 0,40% nominaal op jaarbasis. De spaarrente blijft daarmee gelijk ten opzichte van de vorige rente update. Bekijk hier al onze actuele rentetarieven.
Lees verder

Rente wijziging Deposito Sparen en Flexibel Sparen

18-09-2022
Op woensdag 21 september 2022 gaan onze rentetarieven voor onze termijndeposito's omhoog. Voor lopende termijndeposito's verandert er niets. Onze rentetarieven zijn gebaseerd op algemene marktontwikkelingen en zijn afhankelijk van de financieringsbehoefte van LeasePlan Corporation N.V.
Lees verder

ECB gaat rente verhogen

09-06-2022
De kogel is door de kerk. De Europese Centrale Bank (ECB) gaat de rente in juli zoals verwacht voor het eerst sinds 2011 verhogen. Het gaat om een renteverhoging van 0,25% waardoor de beleidsrente stijgt naar een nog altijd negatief percentage van -0
Lees verder

Wijziging van de rente voor Deposito Sparen

09-06-2022
Op woensdag 15 juni 2022 gaan onze rentetarieven voor een aantal van onze termijndeposito's omhoog. Voor lopende termijndeposito's verandert er niets.

Onze rentetarieven zijn gebaseerd op algemene marktontwikkelingen en zijn afhankelijk van de financieringsbehoefte van LeasePlan Corporation N.V.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens