Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Up-to-date rentestanden en meer

Bent u benieuwd naar de laatste rentestanden en andere zaken die invloed hebben op uw financiële situatie? Hier leest u al het nieuws vanuit LeasePlan Bank en LeasePlan Corporation N.V. en staan we stil bij de actualiteiten.

Nieuws Overzicht

Onderzoek

Alle cijfers, onderzoeken en rapporten die wij tegenkomen als het gaat om sparen vind je hier.

News list

Record aan spaargeld op Nederlandse banken

02-10-2022
Nederlanders blijven ook in moeilijke tijden sparen. Uit gegevens van De Nederlandsche Bank blijkt dat er eind augustus een recordbedrag van iets meer dan €422,1 miljard aan spaargeld op de rekeningen van de Nederlandse banken staat.
Lees verder

Nederlanders blijven sparen en zetten €2,5 miljard opzij in juni

28-07-2022
Er is in de maand juni weer flink gespaard in Nederland. Nederlandse spaarders hebben nu samen €421 miljard op de bank staan.
Lees verder

Nederlanders sparen meer door laag consumentenvertrouwen

10-07-2022
Nederlanders zijn flink aan het sparen. Uit cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB) blijkt dat er in de maand mei 2022 €6,5 miljard aan spaartegoed bij is gekomen. Het totaal bedrag aan spaargeld in Nederland is hierdoor gegroeid tot bijna €420 miljard.
Lees verder

Geld sparen voor een gelukkig pensioen

29-06-2022
Volgens onderzoek kan men in NL met €244.000 op de spaarrekening een fijne oude dag hebben | Dus begin maar vast met sparen
Lees verder

Vooral jongeren zijn slachtoffer van fraude

30-03-2022
Uit recent onderzoek blijkt dat 16% van de Nederlanders in 2020 slachtoffer is geworden van fraude. De jaarlijkse schade van fraude wordt geschat op €2,75 miljard.
Lees verder

Bedrag dat starter moet inleggen voor kopen huis in Amsterdam bijna verdubbeld

20-03-2022
Starters met een modaal inkomen moeten steeds meer eigen geld meebrengen om in aanmerking te kunnen komen voor het kopen van een woning. Dit blijkt uit de Eigen Geldkaart van vergelijkingssite Independer.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens