Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

We helpen u graag verder

Hebt u een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.
Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Hoe wilt u contact opnemen?

WhatsApp met ons

Wilt u direct antwoord? Stuur ons dan een WhatsApp bericht met uw vraag. Voeg dan eerst ons telefoonnummer 020-2261400 toe aan uw contacten. Wij reageren van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur zo snel mogelijk op uw bericht. Bent u een klant? Gebruik dan het mobiele telefoonnummer dat bij ons bekend is. 

Stuur een WhatsApp

Bel met ons

Ons telefoonnummer is 020-2261400.  Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur voor u bereikbaar.

Bel ons

Mail ons

Stuur een e-mail naar klantenservice@leaseplanbank.nl. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Verstuur een mail

Bent u hier omdat u vragen heeft over het (her)identificeren bij LeasePlan Bank?

Op onze uitgebreide informatiepagina over dit onderwerp vindt u antwoord op (bijna) alle vragen, evenals een gedetailleerde uitleg over het (her)identificatieproces. Komt u er na het bezoeken van deze pagina niet uit? Neem dan contact op met onze (her)identificatie hulplijn: 020-2261408.

Storing?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u altijd en overal bij uw Online Spaarrekening kunt. Op onze pagina houden wij u op de hoogte van eventuele storingen en (geplande) onderhoudsmomenten.

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens