Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Draag bij aan een groenere toekomst

Zo duurzaam kan sparen zijn

Op deze pagina brengen wij u graag op de hoogte van de activiteiten van LeasePlan en LeasePlan Bank op het gebied van duurzaamheid.
Door te sparen bij LeasePlan Bank draagt u bij aan een groenere toekomst. Een deel van het spaargeld wordt namelijk geïnvesteerd in elektrische auto’s en meer oplaadpunten. Zo zorgt uw spaargeld uiteindelijk ook voor het terugdringen van uitstoot. Hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk ons interview met Mathijs van der Goot, Global Lead Electric Vehicles bij LeasePlan Corporation.

Bank voor de Klas

Als bank leveren wij ook een maatschappelijke bijdrage aan de huidige samenleving. Onze medewerkers verzorgen bijvoorbeeld sinds 2018 gastlessen aan basisscholieren tijdens de jaarlijkse Week van het Geld. Deze gastlessen zijn onderdeel van het landelijke Bank voor de Klas initiatief. Hierin leren scholieren op een speelse manier verstandig om te gaan met geld. Door kinderen al op jonge leeftijd financieel bewust te maken, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. 

Laatste duurzaamheid nieuws

    3 juni 2021
  • LeasePlan sluit zich bij United Nations Global Compact aan
  • LeasePlan heeft zich gecommitteerd aan het ondersteunen van tien principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie en om ervoor te zorgen dat
    deze principes deel uit maken van haar strategie, cultuur en dagelijkse bedrijfsvoering.
    1 maart 2021
  • LeasePlan publiceert de EV Readiness Index 2021
  • LeasePlan’s 2021 EV Readiness Index – een uitgebreide analyse van 22 Europese landen en hoe deze voorbereid zijn op de elektrische voertuigrevolutie. De Index is gebaseerd op drie factoren: EV-registraties, de volwassenheid van de EV-infrastructuur en overheidsstimulansen in elk land.     

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens