Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blogs Overzicht

Spaarportretten

We laten u graag zien hoe andere mensen sparen, wat hun spaardoel is, hoe ze dat aanpakken en vooral ook volhouden. Door de tips en inzichten van anderen, krijgt u een ruimere kijk op uw spaarmogelijkheden.

Blog list

Kijkje in mijn Spaarbrein - Laura

De 29-jarige Laura spaart voor financiële zekerheid en een groter huis. met tuin. Door haar achtergrond is zij erg bezig met financiën en het opbouwen van een gezonde buffer. Hoe ze deze doelen gaat bereiken lees je in dit interview.
Lees verder

Kijkje in mijn Spaarbrein - Harm

De 35-jarige Harm droomt van vrijstaand wonen. Zelf is hij opgegroeid op een boerderij en dat lijkt hem wel weer mooi. Heerlijk voor zijn kinderen. Hoe Harm spaart om zijn droom te realiseren lees je in zijn interview.
Lees verder

Kijkje in mijn Spaarbrein - Joanne

De 33-jarige Joanne heeft onlangs een spaarrekening geopend voor haar dochtertje. Joanne spaart om haar dochter later meer vrijheid te geven en daarnaast een zorgeloos gevoel. Hoe zij dit doet, lees je in dit interview.
Lees verder
Een kijkje in het Spaarbrein van Bart

Kijkje in mijn Spaarbrein - Bart

De 73-jarige Bart is al zes jaar met pensioen, maar is niet van plan om daadwerkelijk met pensioen te gaan. Hij spaart voor de verbouwing van zijn boerderij in Frankrijk. In een interview vertelt hij hoe hij redt en wat hem motiveert.
Lees verder
Sparen voor een motor & een woning - Een kijkje in het Spaarbrein van Sebastiaan

Kijkje in mijn Spaarbrein - Sebastiaan

Iedereen heeft een Spaarbrein, en het werkt bij iedereen net weer een beetje anders. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar verschillende inspirerende manieren van hoe echte mensen sparen en met geld omgaan. Hier een kijkje in het Spaarbrein van de 25-jarige Sebastiaan.
Lees verder
Sparen voor een keuken - Een kijkje in het Spaarbrein van de 43-jarige Marinel.

Kijkje in mijn Spaarbrein - Marinel

Marinel liep een tijd met de gedachte om meer ruimte in haar huiskamer te creëren door middel van een uitbouw. Na veel inspiratie opgedaan te hebben in diverse bladen, spaart ze om haar plannen te realiseren. Benieuwd hoe? Lees dan het interview!
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens