Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blogs Overzicht

Spaarportretten

We laten je graag zien hoe andere mensen sparen: wat hun spaardoel is, hoe ze dat aanpakken en vooral ook volhouden. Door de tips en inzichten van anderen, krijg je een ruimere kijk op je eigen spaarmogelijkheden.

Blog list

Kijkje in mijn spaarbrein: Hetty

“Veel van mijn geld gaat naar ervaringen en het verrijken van de geest, en minder naar het verrijken van de spaarrekening”.

Ontdek Hetty's spaarverhaal: een 62-jarige die worstelt met sparen terwijl ze navigeert door carrièreveranderingen en gezondheidsuitdagingen.
Lees verder

Kijkje in mijn spaarbrein: Selina

"Zuinig zijn en sparen was noodzakelijk, al was het soms moeilijk. Af en toe deden we leuke dingen, mede mogelijk gemaakt door onze spaardiscipline."

Ontdek in dit inspirerende interview hoe Selina, een creatieve tekstschrijver en auteur, spaart voor haar droomreis met het gezin naar Amerika.
Lees verder

Kijkje in mijn spaarbrein: Alienke

Vandaag vertelt Alienke (64), werkzaam in de zorg, hoe zij ondanks uitdagingen haar spaardoelen realiseert en vooral waarde hecht aan mooie herinneringen. Ontdek het inspirerende verhaal van Alienke en lees snel verder!
Lees verder

Kijkje in mijn spaarbrein: Florian

Ontmoet Florian, een creatieve ziel en grafisch ontwerper uit Rotterdam, die zijn passie voor film, verzamelen en design combineert met slim sparen. Ontdek hoe hij zijn spaardromen realiseert, van het bezitten van een GMC Vandura tot het verzamelen van zeldzame VHS-cassettes.
Lees verder

Kijkje in mijn spaarbrein: Marina

Met het hele gezin naar Disney World in Amerika, dat is de spaardroom van de 55-jarige Marina. Dat kost een aardige duit, maar is het voor het gezin aan Disney-lovers dubbel en dwars waard. Omdat Marina ruim van tevoren is begonnen met het plannen van haar spaardoel, weet ze bijna zeker dat ze het gaat halen. Wil je weten hoe ze dat doet? Je leest het in dit interview.
Lees verder

Kijkje in mijn Spaarbrein - Sven

De 28-jarige Sven besteedt zijn geld het liefst aan belevenissen om herinneringen te maken. Zijn spaardoel is dan ook de ultieme belevenis: een wereldreis maken op zijn eigen boot. In dit spaarportret lees je hoe hij zijn droom probeert te verwezenlijken.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens