Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blogs Overzicht

Spaarportretten

We laten je graag zien hoe andere mensen sparen: wat hun spaardoel is, hoe ze dat aanpakken en vooral ook volhouden. Door de tips en inzichten van anderen, krijg je een ruimere kijk op je eigen spaarmogelijkheden.

Blog list

Kijkje in mijn spaarbrein: Alienke

Vandaag vertelt Alienke (64), werkzaam in de zorg, hoe zij ondanks uitdagingen haar spaardoelen realiseert en vooral waarde hecht aan mooie herinneringen. Ontdek het inspirerende verhaal van Alienke en lees snel verder!
Lees verder

Kijkje in mijn spaarbrein: Florian

Ontmoet Florian, een creatieve ziel en grafisch ontwerper uit Rotterdam, die zijn passie voor film, verzamelen en design combineert met slim sparen. Ontdek hoe hij zijn spaardromen realiseert, van het bezitten van een GMC Vandura tot het verzamelen van zeldzame VHS-cassettes.
Lees verder

Kijkje in mijn spaarbrein: Marina

Met het hele gezin naar Disney World in Amerika, dat is de spaardroom van de 55-jarige Marina. Dat kost een aardige duit, maar is het voor het gezin aan Disney-lovers dubbel en dwars waard. Omdat Marina ruim van tevoren is begonnen met het plannen van haar spaardoel, weet ze bijna zeker dat ze het gaat halen. Wil je weten hoe ze dat doet? Je leest het in dit interview.
Lees verder

Kijkje in mijn Spaarbrein - Sven

De 28-jarige Sven besteedt zijn geld het liefst aan belevenissen om herinneringen te maken. Zijn spaardoel is dan ook de ultieme belevenis: een wereldreis maken op zijn eigen boot. In dit spaarportret lees je hoe hij zijn droom probeert te verwezenlijken.
Lees verder

Kijkje in mijn spaarbrein: Nadine

"Het verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid op reis moet niet langer alleen een droom blijven, maar kan ik met een camperbusje realiseren!"
Nadine droomt ervan om met een camperbus te reizen. Nog even sparen en dan kan ze het camperbusje ombouwen. Lees hier hoe ze voor deze spaardroom spaart.
Lees verder

Kijkje in mijn spaarbrein: Petra

Met haar 56 jaar is Petra niet ver van haar pensioen verwijderd. Een onderwerp dat haar bijna dagelijks bezighoudt. Eigenlijk was het allang duidelijk hoe haar pensioen eruit zou zien, maar door de scheiding met haar man veranderde haar financiële situatie van de een op de andere dag volledig. Na een huwelijk van 25 jaar, moet ze financieel inhalen wat er is weggevallen. Lees hier hoe zij deze uitdaging aangaat.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens