Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blogs Overzicht

Spaarportretten

We laten je graag zien hoe andere mensen sparen: wat hun spaardoel is, hoe ze dat aanpakken en vooral ook volhouden. Door de tips en inzichten van anderen, krijg je een ruimere kijk op je eigen spaarmogelijkheden.

Blog list

Kijkje in mijn spaarbrein: Petra

Met haar 56 jaar is Petra niet ver van haar pensioen verwijderd. Een onderwerp dat haar bijna dagelijks bezighoudt. Eigenlijk was het allang duidelijk hoe haar pensioen eruit zou zien, maar door de scheiding met haar man veranderde haar financiële situatie van de een op de andere dag volledig. Na een huwelijk van 25 jaar, moet ze financieel inhalen wat er is weggevallen. Lees hier hoe zij deze uitdaging aangaat.
Lees verder

Kijkje in ons spaarbrein- Steven en Andrea

Steven (31) en Andrea (29) geven ons een kijkje in hun spaarbrein, hoe zij tegen sparen aankijken en wat hun spaarstrategie is. Sinds kort zijn Steven en Andrea verloofd. Dat betekent dat er flink gespaard wordt want naast de bruiloft hebben ze ook allebei persoonlijke spaardoelen. Reden genoeg om hun spaarboekje te openen en ons een inkijkje te geven.
Lees verder

Kijkje in mijn Spaarbrein - Laura

De 29-jarige Laura spaart voor financiële zekerheid en een groter huis. met tuin. Door haar achtergrond is zij erg bezig met financiën en het opbouwen van een gezonde buffer. Hoe ze deze doelen gaat bereiken lees je in dit interview.
Lees verder

Kijkje in mijn Spaarbrein - Harm

De 35-jarige Harm droomt van vrijstaand wonen. Zelf is hij opgegroeid op een boerderij en dat lijkt hem wel weer mooi. Heerlijk voor zijn kinderen. Hoe Harm spaart om zijn droom te realiseren lees je in zijn interview.
Lees verder

Kijkje in mijn Spaarbrein - Joanne

De 33-jarige Joanne heeft onlangs een spaarrekening geopend voor haar dochtertje. Joanne spaart om haar dochter later meer vrijheid te geven en daarnaast een zorgeloos gevoel. Hoe zij dit doet, lees je in dit interview.
Lees verder
Een kijkje in het Spaarbrein van Bart

Kijkje in mijn Spaarbrein - Bart

De 73-jarige Bart is al zes jaar met pensioen, maar is niet van plan om daadwerkelijk met pensioen te gaan. Hij spaart voor de verbouwing van zijn boerderij in Frankrijk. In een interview vertelt hij hoe hij redt en wat hem motiveert.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens