Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blogs Overzicht

Tips

We delen tips om je kennis over sparen te vergroten zodat jij op een leuke manier je doelen, ambities en dromen kunt verwezenlijken. Of dat nu gaat om een goede spaarbuffer, of om iets moois voor later. Lees onze tips en kom erachter hoe je slimmer en beter kunt sparen.

Blog list

Eenvoudige tips om het meeste uit je belastingaangifte te halen

Het indienen van je belastingaangifte over 2022 hoeft geen ontmoedigende taak te zijn. Want wist je dat het ook een onverwachte bonus kan opleveren? Als je weet waar je op moet letten bij het indienen van je belastingaangifte, kun je in sommige gevallen geld terugkrijgen of minder inkomstenbelasting hoeven betalen. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid je belastingaangifte over 2022 (die je in 2023 indient) kunt doen, hebben we een aantal nuttige tips verzameld. Een goede voorbereiding maakt het invullen van de aangifte namelijk een stuk gemakkelijker.
Lees verder

Zo vul je je spaarrekening zonder dat je het doorhebt

Als vanzelf sparen. Op deze 11 manieren spaar je bijna zonder dat je er erg in hebt. En dan is je spaardoel zó bereikt.
Lees verder
10% vom Nettoeinkommen sparen vs. Zielsparen

10% of doelgericht sparen?

Veel mensen zijn bekend met de 10% regel als het gaat om sparen. Toch kan de 10% regel niet voor iedereen even toepasselijk zijn. Je kunt meer willen sparen, of je komt mogelijk niet rond als je 10% spaart. In dit blog lichten we een alternatieve spaarstrategie toe: die van het doelsparen.
Lees verder

5 tips voor een gelukkig (spaar)jaar in 2023

Om je spaarrekening in 2023 goed op weg te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van 5 tips uit 2022 die bij zullen dragen aan een beter jaar voor je spaarrekening in 2023. Benieuwd? Lees dan snel verder.
Lees verder

Last minute kerstshoppen? Zo voorkom je dat je te veel geld uitgeeft

Door slimme trucs en marketing hebben veel mensen al snel de neiging veel te veel uit te geven aan de feestdagen. In dit blog duikt Financieel Psycholoog Anne Abbenes dieper in op hoe ons brein tijdens de feestdagen beïnvloed wordt en wat we daar tegen kunnen doen.
Lees verder

Financieel plan maken voor 2023

Het begin van het jaar is het perfecte moment om even stil te staan bij je financiën van het afgelopen jaar en vooruit te blikken op je financiële toekomst. Ben je voorbereid op je financiële toekomst? Het is nooit te vroeg om te beginnen met plannen, daarom delen we in dit blog enkele manieren voor het opstellen van een financieel plan voor 2023.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens