Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blogs Overzicht

Tips

We delen tips om uw spaarkennis te vergroten om op een leuke manier uw doelen, ambities en dromen te verwezenlijken. Of dat nu gaat om een goede spaarbuffer of om iets moois voor later. Lees onze tips en kom erachter hoe u slimmer kunt sparen.

Blog list

Het huishoudboekje geeft overzicht en is nog altijd actueel

Door de stijgende inflatie en torenhoge energieprijzen is het juist nu in deze roerige tijden een goed idee om een huishoudboekje bij te houden. Als je dit slim aanpakt, kan je aan het eind van de maand ook nog wat geld overhouden om te sparen.
Lees verder

Financiële opvoeding: hoe kan ik mijn kind leren sparen?

Wanneer je kind zakgeld krijgt, is dat een goed moment om te beginnen met sparen. Zo leert je kind met geld omgaan. Hoe je dat doet, lees je in dit blog.
Lees verder

Sparen met vrienden? Zo bereik je samen jullie spaardoelen.

In situaties waar je met vrienden een mooi spaardoel voor ogen hebt, is een zekere strategie om daar samen te komen gewenst. In dit blog lichten we toe hoe je het beste met je vrienden kunt sparen.
Lees verder
Financiële opvoeding: kinderen en online geld uitgeven

Financiële opvoeding: kinderen en online geld uitgeven

De internetwereld beïnvloedt ons dagelijkse leven: we winkelen, leren, communiceren en vinden ons vermaak online. We hebben 24/7 toegang tot informatie en producten en kunnen bijna altijd en overal online shoppen. De consumptieprikkels zijn overal. Wat betekent deze onbeperkte toegang tot het internet voor kinderen en jongeren? Specifieker, wat betekent dit voor hun koopgedrag? Lees in dit blog wat je in gedachten wilt houden over het online shopgedrag van je kinderen.
Lees verder

Financiële opvoeding: geld verdienen met een bijbaan

Een bijbaantje is een goede manier om je kind voor te bereiden op een gezonde financiële toekomst. Je kind leert meer over de geldzaken die komen kijken bij een baan. Van jaaropgaven tot belasting terugvragen. 47% van de scholieren heeft een bijbaan (Nibud, 2021)
Lees verder

Met deze 4 spaartips lukt het je om goed te sparen en je spaardoelen te behalen - óók in de zomermaanden

Wil je ook in de zomermaanden volhouden met sparen? Lees dan ons blog: Met deze 4 spaartips lukt het je om goed te sparen en je spaardoelen te behalen
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens