Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Dit zeggen klanten over LeasePlan Bank

Benieuwd wat onze klanten in detail over ons zeggen?

Deze reviews zijn telefonisch afgenomen van klanten van LeasePlan Bank.

Snel geholpen en een aantrekkelijke rente

"10 jaar geleden werd ik klant van de LeasePlan Bank. De rente was toen aantrekkelijker dan de rente bij de grootbanken, en dat is het nog steeds. Ik spaar wat mogelijk is, en van de fiscus mag. Dat gaat me makkelijk af, niet alleen omdat ik dat van huis uit heb meegekregen maar ook door de gebruiksvriendelijke en makkelijke app van LeasePlan Bank. De klantenservice helpt mij altijd snel. Zo had ik laatst een termijndeposito geopend vlak voor een renteverhoging. Die kon ik zonder probleem sluiten binnen de bedenktijd en een nieuwe openen voor de hogere rente. Wat er beter zou kunnen? De rente mag van mij altijd wel hoger. Ik ben 79 en herinner met de tijden van 10%+ rente nog!"

Meneer Schelkens, Zeeland 

 

Zeer tevreden over LeasePlan Bank. Prettig en betrouwbaar.

"LeasePlan Bank was in 2015 mijn eerste internetbank. Voor iemand die wat ouder is even wennen, maar al snel ging het goed. Omdat LeasePlan Bank alleen online opereert bieden ze altijd een hogere rente en vragen geen kosten. Ook voordelig dat je iedere maand de rente uitgekeerd krijgt, waar je daarna ook weer rente op krijgt.

De Sparen App werkt overzichtelijk en makkelijk op mijn Ipad. Ik vind het super simpel. Makkelijk geld in-en-uitboeken en deposito’s openen. Ik spaar algemeen voor een buffer en onderhoud van de woning. Bijvoorbeeld het rieten dak dat om de paar jaar onderhouden moet worden. Zeer tevreden over LeasePlan Bank, een prettige en betrouwbare bank waar ik in de loop der jaren meerdere vriendinnen klant heb gemaakt!"

Mevrouw Jansen, Utrecht