Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Dit zeggen klanten over LeasePlan Bank

Benieuwd wat onze klanten in detail over ons zeggen?

Deze reviews zijn telefonisch afgenomen van klanten van LeasePlan Bank die in onze gebruikersenquête hebben aangegeven open te staan voor een review. Alle afgenomen reviews worden geplaatst. Voor het geven van een review bieden wij geen vergoeding.

Snel geholpen en een aantrekkelijke rente

"10 jaar geleden werd ik klant van de LeasePlan Bank. De rente was toen aantrekkelijker dan de rente bij de grootbanken, en dat is het nog steeds. Ik spaar wat mogelijk is, en van de fiscus mag. Dat gaat me makkelijk af, niet alleen omdat ik dat van huis uit heb meegekregen maar ook door de gebruiksvriendelijke en makkelijke app van LeasePlan Bank. De klantenservice helpt mij altijd snel. Zo had ik laatst een termijndeposito geopend vlak voor een renteverhoging. Die kon ik zonder probleem sluiten binnen de bedenktijd en een nieuwe openen voor de hogere rente. Wat er beter zou kunnen? De rente mag van mij altijd wel hoger. Ik ben 79 en herinner met de tijden van 10%+ rente nog!"

Meneer Schelkens, Zeeland 

 

Zeer tevreden over LeasePlan Bank: prettig en betrouwbaar

"LeasePlan Bank was in 2015 mijn eerste internetbank. Voor iemand die wat ouder is even wennen, maar al snel ging het goed. Omdat LeasePlan Bank alleen online opereert bieden ze altijd een hogere rente en vragen geen kosten. Ook voordelig dat je iedere maand de rente uitgekeerd krijgt, waar je daarna ook weer rente op krijgt.

De Sparen App werkt overzichtelijk en makkelijk op mijn Ipad. Ik vind het super simpel. Makkelijk geld in-en-uitboeken en deposito’s openen. Ik spaar algemeen voor een buffer en onderhoud van de woning. Bijvoorbeeld het rieten dak dat om de paar jaar onderhouden moet worden. Zeer tevreden over LeasePlan Bank, een prettige en betrouwbare bank waar ik in de loop der jaren meerdere vriendinnen klant heb gemaakt!"

Mevrouw Jansen, Utrecht

 

Alleen maar positieve ervaringen

"Na jarenlang te hebben gespaard bij LeasePlan Bank kan ik zeggen dat ik alleen maar positieve ervaringen heb. Het tarief van de rente is ook altijd goed. Toen de rente laag stond was LeasePlan Bank de enige bank waar er nog iets van rente geboden werd. Verder vind ik het een fijn idee dat mijn geld beschermd wordt door de Nederlandse Depositogarantie. Vooral de app gebruik ik het meeste, al mis ik daar wel de mogelijkheid om overboekingen in te plannen. Als dat er komt krijgt LeasePlan Bank van mij 5 sterren!"

Meneer Van Dijk, Gelderland

 

Scherpe rente en snelle verwerking van opdrachten

"Ik ben klant van het eerste uur, in 2010 een rekening geopend. Zoals velen destijds aangemeld voor de hogere rente, en klant gebleven om die reden. LeasePlan Bank biedt altijd een erg scherpe rente, hoger dan bij de reguliere banken. Ook vind ik de snelle verwerking van opdrachten erg fijn, het geld staat gelijk op de (tegen)rekening. Ik spaar via de website en dat bevalt goed. Zou LeasePlan Bank zeker aanbevelen!"

Eric, Flevoland

 

Wilt u ook uw mening delen over LeasePlan Bank? Stuur ons een mail!