Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Veilig online bankieren

Veiligheid is van groot belang voor online bankieren. LeasePlan Bank neemt dit heel serieus. Hieronder kunt lezen u wat wij doen voor de veiligheid van uw spaargeld en wat u zelf kunt doen om de veiligheid van online bankieren te vergroten, zowel op uw computer als op uw mobiele apparaat.

 

Veilig sparen bij LeasePlan Bank
Wanneer u spaart bij een online bank, zoals LeasePlan Bank, dan wilt u zeker weten dat uw geld goed beschermd is. Veiligheid is van groot belang voor online bankieren. En deze veiligheid neemt LeasePlan Bank heel serieus. Op deze pagina leest u wat wij doen voor de veiligheid van uw spaargeld en wat u zelf kunt doen om de veiligheid van online bankieren te vergroten, zowel op uw computer als op uw mobiele apparaat.
De Betaalvereniging Nederland heeft een speciale website waar u alles kunt lezen over de verschillende risico’s van online bankieren en de manieren waarop u uzelf en uw geld kunt beschermen. U leest hier ook de laatste ontwikkelingen en nieuws op het gebied van veilig online bankieren.

Hoe uw spaargeld wordt beschermd

Zo beschermen we uw vermogen

Zo beschermen wij uw spaargeld

Veiligheid is van groot belang voor online bankieren. Deze veiligheid neemt LeasePlan Bank heel serieus. Wij gebruiken verschillende systemen en controles om uw geld zo goed mogelijk te beschermen.

 

 

Lees meer

Nederlandse Depositogarantie

Uw Online Spaarrekening van LeasePlan Bank (inclusief eventuele termijndeposito's) valt onder de Nederlandse Depositogarantie.
Lees meer
Wat kunt u zelf doen

Wat u zelf kunt doen

Veilig uw bankzaken kunnen doen is belangrijk. Zelf kunt u ook maatregelen nemen om veilig online te bankieren. Zo zorgen we er samen voor dat uw spaargeld veilig kan groeien.

 

Lees meer

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens