Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging
Inloggen

LeasePlan Bank

Bij LeasePlan Bank maken we online sparen zo leuk mogelijk. Door middel van onze aantrekkelijke spaarvormen en gebruikersvriendelijke tools helpen wij onze klanten op een leuke en activerende manier hun doelen, ambities en dromen te verwezenlijken, hoe klein of groot ze ook zijn. Ontdek onze spaarvormen
Online sparen met LeasePlan Bank

100% online, maar wel persoonlijk

LeasePlan Bank is een internetspaarbank opgericht in 2010. Bij ons kunt u alleen sparen. Dit doet u via onze website of onze Sparen App. Wij hebben slechts één kantoor en geen duur netwerk met filialen. Door deze manier van werken zijn onze kosten laag. Hierdoor kunnen wij u een aantrekkelijke spaarrente bieden.

Sparen met een variabele of vaste rente

U kunt bij LeasePlan Bank alleen sparen. Bij ons kunt u geen betaalrekening openen. U kunt bij ons ook geen geld lenen. U hebt keuze uit sparen met een variabele rente of sparen met een vaste rente. Sparen met een variabele rente doet u met Flexibel Sparen en sparen met een vaste rente doet u met Deposito Sparen. Wel zo overzichtelijk!
Online sparen met LeasePlan Bank
LeasePlan Corporation

Wereldwijd specialist op gebied van autoleasing

LeasePlan Bank is onderdeel van LeasePlan Corporation N.V. Dit is een groot Nederlands bedrijf dat actief is in 29 landen. LeasePlan is een wereldwijd specialist op het gebied van autoleasing en duurzame mobiliteit. Sinds 1993 heeft LeasePlan Corporation een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. LeasePlan Corporation is daarnaast lid van de Nederlandse Vereniging van Banken. Ga voor meer informatie naar www.leaseplan.com

De Code Banken
De Code Banken is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken en bevat principes voor de manier waarop Nederlandse banken zouden moeten omgaan met bestuur, risicobeheer, audit en beloning. In de bijlage vindt u de toepassing van de Code Banken op LeasePlan Bank.

Op weg naar duurzame mobiliteit

LeasePlan Bank is 1 van de financieringsbronnen van LeasePlan. Duurzaamheid vormt een belangrijk deel van de strategie. LeasePlan is bijvoorbeeld een oprichtingspartner van EV100, een wereldwijd mobiliteitsinitiatief, opgezet om de overgang naar elektrische voertuigen binnen het bedrijfsleven te versnellen. Verder streeft het bedrijf naar een volledig duurzaam wagenpark in 2030. Lees meer op onze duurzaamheidspagina.
LeasePlan elektrisch rijden
Contactgegevens LeasePlan Bank

Onze contactgegevens

Het adres van LeasePlan Bank is: Gustav Mahlerlaan 360, 1082 ME Amsterdam. Hier is ook het hoofdkantoor gevestigd van LeasePlan Corporation N.V. 

LeasePlan Corporation is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nr. 39037076. Ons registratienummer bij de AFM is: 12000068.

Op onze Veelgestelde vragen pagina kunt de contactgegevens van onze klantenservice vinden.

Het team van LeasePlan Bank

Je ziet het niet vaak, het team van een bank. Wij vinden dat iedereen mag zien wie er bij LeasePlan Bank werken. Dit maakt het allemaal net iets persoonlijker en dat is wat we belangrijk vinden. Wil je ook onderdeel zijn van ons team? Bekijk dan de vacatures op onze LinkedIn pagina en hopelijk zit er iets tussen.
Ga naar de LinkedIn pagina
 • Sander Frons
  Sander Frons Algemeen Directeur "Het spaargeld van onze klanten beheren"
  Robert Brockhoff ICT Lead "Een veilige en betrouwbare online spaaromgeving"
  Chemelle Pengel Manager Customer Service "Ons doel: De beste service bieden"
  Huy Pham Finance & Risk Lead "De juiste analyse maken"
  Faten Zaghloul Marketing Manager "Een betrouwbaar en onderscheidend merk bouwen"
  Anna Appenheimer Digital Marketing Executive "Duidelijke en persoonlijke communicatie"
  Mark Oorbeek Infrastructure & Application Manager "Zorgen dat alle systemen blijven werken"
  Anna Kravets Senior Financial Controller "Accurate verwachtingen formuleren"
 • Samantha van Otterloo Senior Customer Service Medewerker "Ik ga voor een tevreden klant"
  Natalie Lans Senior Customer Service Medewerker "Onze klantenservice is persoonlijk, begripvol & behulpzaam"
  Rupa Koendan Senior Customer Service Medewerker "Als bank kan je prima eerlijk en oprecht zijn"
  Yvonne Toenbreker Senior Customer Service Medewerker "Verwachtingen van onze klanten overtreffen"
  Joey Dekker Infrastructure & Application Manager "Onze medewerkers de beste IT-voorzieningen bieden"
  Nima Hedayati Senior Customer Service Medewerker "Een extra stap zetten voor onze spaarders"

Wat vinden onze klanten

U kunt bij LeasePlan Bank alleen sparen. Bij ons kunt u geen betaalrekening openen. U kunt bij ons ook geen geld lenen. U hebt keuze uit sparen met een variabele rente of sparen met een vaste rente. Sparen met een variabele rente doet u met Flexibel Sparen en sparen met een vaste rente doet u met Deposito Sparen. Wel zo overzichtelijk!

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens