Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Hebt u hulp nodig bij het downloaden van uw jaaroverzicht?

Bekijk onze interactieve hulpvideo

Hebt u hulp nodig bij het downloaden van uw jaaroverzicht? Onze video laat stapsgewijs zien wat u moet doen. Hieronder hebben we ook de antwoorden op de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet.

 

Veelgestelde vragen

Waar kan in mijn jaaroverzicht vinden?
LeasePlan Bank stelt elk jaar uiterlijk op 1 maart het jaaroverzicht beschikbaar. Om het overzicht te kunnen downloaden, bijvoorbeeld voor uw jaaropgave, doet u het volgende:

  • Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord of QR-code op uw Online Spaarrekening. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina inloggen met tweestapsverificatie.
  • Klik in het menu bovenaan op Mijn gegevens.
  • Ga naar ‘Download Jaaroverzicht’
  • Selecteer het jaar waarvan u het jaaroverzicht wilt downloaden en klik op de downloadknop.
  • Vervolgens kunt u het bestand downloaden en opslaan.

Tot wanneer kan ik mijn jaaroverzicht downloaden?
Het jaaroverzicht blijft voor u beschikbaar in de omgeving van uw Online Spaarrekening. Via het drop down menu kunt u het gewenste jaar selecteren. 

Stuurt LeasePlan Bank het jaaroverzicht ook per e-mail of per post aan klanten?
Nee, het jaaroverzicht wordt uitsluitend als download beschikbaar gesteld. In onze video is stapsgewijs te zien hoe u het jaaroverzicht kunt downloaden. 

In welk bestandstype is mijn jaaroverzicht beschikbaar?
Uw jaaroverzicht is uitsluitend te downloaden als .PDF bestand. 

Kan ik het jaaroverzicht ook via de Sparen App van LeasePlan Bank downloaden?
Nee, een download functie is momenteel nog niet onderdeel van de Sparen App. U kunt uw jaaroverzicht alleen downloaden door in te loggen op uw Online Spaarrekening via een webbrowser.

Kan ik mijn jaaroverzicht downloaden als ik mijn rekening bij LeasePlan Bank inmiddels heb gesloten?
Indien u uw Online Spaarrekening bij ons gesloten hebt, staat het jaaroverzicht nog 7 jaar beschikbaar om te downloaden. Wanneer u inlogt zoals u gewend bent, ziet u in uw overzicht meteen de optie om uw transactieoverzicht of jaaroverzicht te downloaden. 

Wanneer uw wachtwoord verlopen is, kunt u deze gemakkelijk opnieuw instellen op de inlogpagina via een webbrowser. U krijgt dan een SMS op het mobiele telefoonnummer wat destijds door u bij ons is opgegeven.

Is het e-mailadres klantenservice@e.leaseplanbank.nl van LeasePlan Bank?
Ja, dit is het e-mailadres van waaruit serviceberichten, rentemails en nieuwsbrieven worden verstuurd.

Zo downloadt u uw jaaroverzicht: