Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging
Inloggen

Tijdelijke klantenpauze

Update: sinds 8 maart 2022 is het weer mogelijk om klant te worden

Update: sinds 8 maart 2022 is het weer mogelijk om klant te worden

LeasePlan Bank is onderdeel van en één van de financieringsbronnen van LeasePlan Corporation. De aangetrokken spaartegoeden worden geïnvesteerd in lease auto’s. 

De afgelopen maanden heeft LeasePlan Bank een aanzienlijk aandeel gehad in het voorzien van de financieringsbehoefte van LeasePlan doordat er veel nieuwe klanten en spaargelden zijn bijgekomen. Om onze bestaande klanten een relatief aantrekkelijke rente te blijven bieden, is gekozen om tijdelijk geen nieuwe klanten aan te nemen. Dit om de verdere groei in spaargelden te beperken.

Momenteel heeft LeasePlan voldoende financiering via spaargelden om de benodigde lease auto’s te kunnen aanschaffen.  

Deze tijdelijke klantenpauze heeft geen gevolgen voor bestaande klanten. Bestaande klanten kunnen de Online Spaarrekening blijven gebruiken zoals zij dat van ons gewend zijn.

 

Veelgestelde vragen over de tijdelijke klantenpauze

Per wanneer worden geen nieuwe klanten meer geaccepteerd?
We zijn gestopt met het accepteren van nieuwe klanten per 5 oktober 2021. Voor bestaande klanten verandert er niets.

Hoe lang duurt deze tijdelijke klantenpauze?
Een exacte periode is nog niet bekend, we zullen dit regelmatig evalueren. Houdt u onze website en sociale kanalen in de gaten, daar zullen wij bekend maken zodra wij weer nieuwe klanten kunnen accepteren.

Mijn aanvraag is nog in behandeling. Wat gebeurt er met mijn aanvraag?
Alle lopende aanvragen zullen volgens het normale proces worden afgehandeld. Na acceptatie als klant bij LeasePlan Bank kunt u uw Online Spaarrekening gewoon gebruiken.
Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Heeft de klantenpauze gevolgen voor bestaande klanten?
Nee, dat wij momenteel geen nieuwe klanten accepteren heeft geen gevolgen voor bestaande klanten. U kunt uw Online Spaarrekening gebruiken zoals u gewend bent.

Valt LeasePlan Bank nog wel onder de Nederlandse depositogarantie?
LeasePlan Bank staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank, de Europese Centrale Bank en de Autoriteit Financiële Markten en valt onder de Nederlandse depositogarantie.