Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Up-to-date rentestanden en meer

Bent u benieuwd naar de laatste rentestanden en andere zaken die invloed hebben op uw financiële situatie? Hier leest u al het nieuws vanuit LeasePlan Bank en LeasePlan Corporation N.V. en staan we stil bij de actualiteiten.

Nieuws Overzicht

LeasePlan Bank

Hier lees je al het nieuws vanuit en over LeasePlan Bank en LeasePlan Corporation N.V.

News list

Meer dan 11.000 spaarders deden mee met de spaarchallenge

15-01-2023
De afgelopen weken hebben meer dan 11.000 spaarders meegedaan aan de LeasePlan Bank x PorteRenee spaarchallenge. De deelnemers ontvingen elke week een andere uitdaging om meer en beter te sparen.
Lees verder

Nieuw: Doelgericht sparen met spaarpotjes

22-11-2022
Spaarders bij LeasePlan Bank kunnen sinds kort tot 5 spaarpotjes openen om nog gerichter te kunnen sparen. Met spaarpotjes wordt sparen voor een specifiek doel overzichtelijker en effectiever.
Lees verder
LeasePlan

Tussentijdse resultaten LeasePlan Corporation N.V.

09-08-2022
LeasePlan Corporation N.V. heeft haar resultaten over het tweede kwartaal van 2022 bekend gemaakt.
Lees verder

Flexibel Sparen van LeasePlan Bank krijgt vijf sterren van MoneyView

22-05-2022
MoneyView beoordeelt financiƫle producten zoals beleggingsrekeningen en spaarrekeningen op prijs en voorwaarden. In dit kader is LeasePlan Bank in de prijzen gevallen in de categorie Dagelijks Opvraagbare Spaarrekeningen.
Lees verder

Wat merken spaarders van voorgenomen fusie tussen LeasePlan en ALD?

08-05-2022
Onlangs hebben LeasePlan Corporation NV en ALD laten weten dat zij willen fuseren tot een leidende speler in het mobility-veld. Wat betekent deze voorgenomen fusie voor de spaarders van LeasePlan Bank?
Lees verder

Jaarverslag van LeasePlan 2021 beschikbaar

23-03-2022
LeasePlan Corporation N.V. heeft vandaag het jaarverslag over 2020 beschikbaar gemaakt. U kunt het jaarverslag hier bekijken.  LeasePlan Bank is een onderdeel van het wereldwijd opererende LeasePlan Corporation N.V.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens