Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Up-to-date rentestanden en meer

Bent u benieuwd naar de laatste rentestanden en andere zaken die invloed hebben op uw financiële situatie? Hier leest u al het nieuws vanuit LeasePlan Bank en LeasePlan Corporation N.V. en staan we stil bij de actualiteiten.

Nieuws Overzicht

LeasePlan Bank

Dit is een overzicht van alle artikelen in de categorie LeasePlan Bank

News list

LeasePlan

Tussentijdse resultaten LeasePlan Corporation N.V.

09-08-2022
LeasePlan Corporation N.V. heeft haar resultaten over het tweede kwartaal van 2022 bekend gemaakt.
Lees verder

Flexibel Sparen van LeasePlan Bank krijgt vijf sterren van MoneyView

22-05-2022
MoneyView beoordeelt financiƫle producten zoals beleggingsrekeningen en spaarrekeningen op prijs en voorwaarden. In dit kader is LeasePlan Bank in de prijzen gevallen in de categorie Dagelijks Opvraagbare Spaarrekeningen.
Lees verder

Wat merken spaarders van voorgenomen fusie tussen LeasePlan en ALD?

08-05-2022
Onlangs hebben LeasePlan Corporation NV en ALD laten weten dat zij willen fuseren tot een leidende speler in het mobility-veld. Wat betekent deze voorgenomen fusie voor de spaarders van LeasePlan Bank?
Lees verder

Jaarverslag van LeasePlan 2021 beschikbaar

23-03-2022
LeasePlan Corporation N.V. heeft vandaag het jaarverslag over 2020 beschikbaar gemaakt. U kunt het jaarverslag hier bekijken.  LeasePlan Bank is een onderdeel van het wereldwijd opererende LeasePlan Corporation N.V.
Lees verder
LeasePlan

Jaarverslag 2021 van LeasePlan beschikbaar

10-02-2022
LeasePlan Corporation N.V. heeft vandaag de jaarresultaten 2021 beschikbaar gemaakt. U kunt het verslag hier bekijken.  LeasePlan Bank is een onderdeel van het wereldwijd opererende LeasePlan Corporation N.V.
Lees verder
LeasePlan

Jaarverslag 2020 van LeasePlan beschikbaar

10-02-2021
LeasePlan Corporation N.V. heeft vandaag de jaarresultaten 2020 beschikbaar gemaakt. U kunt het verslag hier bekijken.  LeasePlan Bank is een onderdeel van het wereldwijd opererende LeasePlan Corporation N.V.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens