Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Up-to-date rentestanden en meer

Bent u benieuwd naar de laatste rentestanden en andere zaken die invloed hebben op uw financiële situatie? Hier leest u al het nieuws vanuit LeasePlan Bank en LeasePlan Corporation N.V. en staan we stil bij de actualiteiten.

Nieuws Overzicht

LeasePlan Bank

Hier lees je al het nieuws vanuit en over LeasePlan Bank en LeasePlan Corporation N.V.

News list

Nieuwe merknaam voor ALD Automotive | LeasePlan

15-10-2023
ALD | LeasePlan, het bedrijf waar LeasePlan Bank onderdeel van uitmaakt, heeft vanaf vandaag een nieuwe merknaam: Ayvens. Dit nieuwe merk vertegenwoordigt de nieuwe strategische koers van het bedrijf. De Ayvens groep staat op het punt om de toonaangevende, wereldwijde speler op het gebied van duurzame mobiliteit te worden.
Lees verder

1 nummer voor al uw vragen aan onze klantenservice

22-08-2023
Vanaf 1 september 2023 is LeasePlan Bank bereikbaar op één telefoonnummer.
Lees verder

Tussentijdse resultaten H1 2023 ALD | LeasePlan

02-08-2023
ALD|LeasePlan heeft haar resultaten over de eerste helft van 2023 bekend gemaakt.
Lees verder

Overname LeasePlan door ALD Automotive afgerond

21-05-2023
LeasePlan, het bedrijf waar LeasePlan Bank onderdeel van uitmaakt, is vandaag met succes door ALD Automotive overgenomen. Door het bundelen van de krachten zullen zij beschikken over het talent en de investeringskracht om de globale speler te worden op het gebied van duurzame mobiliteit.
Lees verder

Leren over verstandige financiële keuzes tijdens Bank voor de klas

30-03-2023
Als bank vinden wij het belangrijk dat kinderen en jonge mensen straks verstandige financiële keuzes kunnen maken. Daarom doen wij met duizenden collega‚Äôs van andere banken in Nederland mee aan Bank voor de klas, een gastlessen programma dat van start gaat tijdens de Week van het Geld. Tijdens Bank voor de klas delen we tijdens een gastles onze kennis en passie voor verstandig omgaan met geld met kinderen en jongeren. Daarmee hopen we vroeg te beginnen met het stimuleren van financiële gezondheid en de bewustwording die daar bij hoort.
Lees verder
LeasePlan

Jaarverslag 2022 van LeasePlan beschikbaar

26-03-2023
LeasePlan Corporation N.V. heeft vandaag het jaarverslag voor 2022 beschikbaar gemaakt.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens