DEPOSITOSPAREN MET
VASTE HOGE SPAARRENTE
tot 1,05%*

U krijgt met Depositosparen een vaste hoge rente. Deze rente blijft gelijk tijdens de gekozen looptijd van uw Termijndeposito. Depositosparen met hoge spaarrente is een goede manier om uw geld sneller te laten groeien.

Voordelen van Depositosparen

  • Uw geld kan sneller groeien.
  • De hoge spaarrente staat vast.
  • De looptijd staat vast.

*nominaal op jaarbasis

  • U opent zoveel deposito’s als u wilt.
  • U regelt alles online.
  • Al vanaf €1.000.

Direct sparen met een gunstige rente

U opent in 3 stappen uw eigen Online Spaarrekening. Op uw Online Spaarrekening kunt u Internetsparen en Depositosparen. Het openen van een Online Spaarrekening is gratis.

Open uw Online Spaarrekening

Hoge rente met een Termijndeposito

Hebt u al een Online Spaarrekening bij LeasePlan Bank? En staat er geld op uw Internetspaarrekening? Dan opent u met een paar klikken uw Termijndeposito.

Direct inloggen

Actuele rentetarieven

Variabele rente van Internetsparen

Bij Internetsparen hoort een variabele rente. Variabel betekent dat de rente kan stijgen of dalen. Wij stellen de rente iedere maand opnieuw vast. De rentewijziging gaat in op de eerste dag van de maand. Als klant krijgt u iedere maand op de laatste dag van de maand onze Rentemail. Hierin leest u wat de variabele rente van de komende maand wordt.

Vaste rente van Depositosparen

Bij Depositosparen hoort een vaste rente. De vaste rente van een Termijndeposito is bekend voordat u het Termijndeposito opent. De rente blijft gelijk tijdens de gehele looptijd. U weet dus van te voren precies welke rente u ontvangt.
Rentepercentage 0,35%*
3 maanden 0,30%*
6 maanden 0,45%*
9 maanden 0,55%*
1 jaar 0,65%*
2 jaar 0,75%*
3 jaar 0,85%*
4 jaar 0,95%*
5 jaar 1,05%*

*Nominaal op jaarbasis


Wat vinden onze klanten van ons?

In het maandelijkse klantonderzoek van TNS kregen we eind april 2018 van onze klanten een: 8,5.
Op de vergelijkingswebsite Independer was onze klantscore eind april 2018: 7,5.


Hebt u ideeën hoe wij onze website of dienstverlening kunnen verbeteren? Wij horen het graag.

Geef uw suggestie(s) aan ons door>


Hoge rente voor een vaste periode

Wilt u een hoge rente ontvangen? En vindt u het prima om uw geld voor een tijd vast te zetten? Dan past Depositosparen goed bij u.

Zo werkt Depositosparen

Depositosparen doet u met een Termijndeposito. Daarbij zet u uw geld voor een tijdje vast. U bepaalt zelf hoe lang. Bijvoorbeeld 9 maanden of 2 jaar. In de door u gekozen periode staat uw spaargeld vast op uw Online Spaarrekening. Bijstorten op een lopend Termijndeposito is niet mogelijk. Als u wilt, kunt u tegelijkertijd sparen met verschillende Termijndeposito’s.

Minimum bedrag

Een Termijndeposito van LeasePlan Bank heeft een minimum spaarbedrag. Dit minimumbedrag is €1.000. Voor al uw Termijndeposito's samen geldt een maximum spaarbedrag. Dit maximumbedrag is €2.000.000.

 

Snel sparen

Bij Depositosparen krijgt u een hoge rente en spaart u meestal sneller dan met gewoon sparen. Als u gewoon spaart, gaat de rente soms omhoog en soms omlaag. Bij Depositosparen blijft de rente gelijk tijdens de looptijd van uw Termijndeposito.

De hoogste spaarrente?

Vastzetten kan met perioden van 3, 6 of 9 maanden of van 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. In het renteoverzicht ziet u welke rente bij een spaarperiode hoort. De rente geldt voor de hele periode. Een Termijndeposito van 5 jaar geeft bij LeasePlan Bank meestal de hoogste spaarrente.

Hoogste depositorente vergelijken

Met Depositosparen bij LeasePlan Bank weet u hoeveel depositorente u krijgt. En dankzij de slimme Depositocalculator van LeasePlan Bank kunt u eenvoudig uw rentevergoeding berekenen. Deze Depositocalculator hebben wij speciaal ontwikkeld voor uw gemak. Zodat u eenvoudig de hoogste depositorente kunt vergelijken.

Spaarbedrag
€ 1.000
Looptijd
3 maanden

De berekening is onder voorbehoud van rentewijzigingen en aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde rente bij onderstaande banken is effectief op jaarbasis.

Termijndeposito eerder beëindigen

14 dagen bedenktijd

U hebt 14 dagen bedenktijd nadat u een Termijndeposito hebt geopend. U kunt uw Termijndeposito dus binnen 14 dagen nadat u deze hebt geopend weer beëindigen. U betaalt hiervoor geen kosten.

 

Alleen in uitzonderingsgevallen

Is de bedenktijd van 14 dagen verstreken? Dan kunt u uw Termijndeposito niet meer beëindigen tijdens de door u gekozen looptijd. Alleen in bijzondere situaties kunt u verzoeken het Termijndeposito tussentijds te beëindigen. Bij beëindiging brengen wij u kosten in rekening. Meer informatie over de uitzonderingen vindt in artikel 4.5 van de Voorwaarden Online Spaarrekening van LeasePlan Bank.

Wij doen er alles aan om u zo duidelijk en volledig mogelijk te informeren. De klantvriendelijkheid en de veiligheid van onze website vinden wij van groot belang. Onze keurmerken en certificaten zijn hiervan het bewijs. Deze geven u de zekerheid dat wij uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk behandelen.

Wie is LeasePlan Bank? Lees alles over ons >

DepositoPlanner

De DepositoPlanner van LeasePlan Bank laat zien hoe u kunt profiteren van de rente op Termijndeposito’s met behoud van flexibiliteit.

Zo gebruikt u de DepositoPlanner.
Maak uw eigen spaarplan. Het is makkelijk. En het is leuk om te doen. Vul in hoeveel u wilt sparen. Na welke tijd u weer uw geld terugwilt. En hoeveel geld u dan terugwilt.

Geef hier het spaarbedrag aan dat u vast wilt zetten in Termijndeposito's.
Geef aan na welke periode u weer wilt beschikken over uw geld.
Geef aan over welk bedrag u dan weer wilt beschikken.

Hieronder ziet u uw persoonlijke DepositoPlan

##1##

Open 1 TD van ##1## maanden voor € ##2## ##3## %

totaal

€ ##1##

##1##