Hoogste spaarrente
vergelijken

Dat kan heel eenvoudig met onze slimme Spaarcalculator. U ziet per spaarbank direct hoeveel geld het u oplevert als u spaart. De Spaarcalculator gebruikt de meest actuele rentetarieven. Toekomstige wijzingen in de rentetarieven kan de Spaarcalculator niet meenemen in de berekening.

De pluspunten van de Spaarcalculator

  • Makkelijk te gebruiken.
  • Begrijpelijk voor iedereen.
  • Voor Internetsparen.

  • Actuele variabele rente in procenten.
  • Rente van andere banken vergelijken.

Hoogste spaarrente vergelijken

Met Internetsparen bij LeasePlan Bank weet u precies waar u aan toe bent. Speciaal voor uw gemak hebben wij deze slimme Spaarcalculator gemaakt. Hiermee berekent u eenvoudig wat sparen u kan opleveren. Zowel bij LeasePlan Bank als bij de andere internetspaarbanken in Nederland. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een eerlijk inzicht heeft in de hoogste spaarrente. Zelfs als dat betekent dat u voor een andere bank kiest.

Schuif aan de knoppen en vergelijk de hoogste spaarrente

Startbedrag
€ 500
Spaarbedrag per maand
€ 0
Hoe lang wilt u sparen?
3 maanden

De berekening is onder voorbehoud van rentewijzigingen en aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde rente bij onderstaande banken is effectief op jaarbasis.

U ziet direct hoeveel u spaart

Met de Spaarcalculator van LeasePlan Bank

De Spaarcalculator rekent makkelijk en snel uit hoeveel rente u krijgt als u spaart. U stelt de hoogte in van het startbedrag, het maandbedrag en van de periode dat u wilt gaan sparen. De Spaarcalculator laat u direct zien hoeveel u in het totaal spaart bij LeasePlan Bank.

Banken vergelijken

De Spaarcalculator heeft nog iets bijzonders. U vergelijkt heel makkelijk het spaarresultaat bij LeasePlan Bank met het spaarresultaat bij andere banken. Zo kunt u altijd vergelijken welke bank het beste presteert.

Rente-op-rente

Het volgende is nog belangrijk. Met Internetsparen bij LeasePlan Bank wordt uw rente maandelijks bijgeschreven op uw Internetspaarrekening. Laat u de uitgekeerde rente op uw Internetspaarrekening staan? Dan krijgt u rente-op-rente. Hierdoor spaart u meer. Dit noemt men de effectieve rente. U mag de rente ook van uw Internetspaarrekening afhalen. U ontvangt dan geen rente-op-rente. Dit noemt men de nominale rente op jaarbasis.

Om alle banken goed te kunnen vergelijken, rekent de Spaarcalculator met effectieve rentes op jaarbasis. Dus met rente-op-rente effect. LeasePlan Bank rekent daarentegen met nominale rentes op jaarbasis. Dus zonder rente-op-rente effect. Hierdoor kan er in de Spaarcalculator een verschil ontstaan met een andere bank die dezelfde rente heeft. Maar dat is schijn. Uw eigen spaargedrag bepaalt of u de nominale rente of de effectieve rente ontvangt.

Depositocalculator

Wilt u weten hoeveel u spaart met Depositosparen? Dan is onze Depositocalculator handig. Ook vergelijkt u met de Depositocalculator heel makkelijk de rentevergoeding bij LeasePlan Bank met de rentevergoeding bij andere banken.

Open uw Online Spaarrekening