Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Blog

Op de LeasePlan Bank blog vindt u allerlei handige tips en inspiratie om sparen zo veilig, makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Blogs Overzicht

Inspiratie

Sparen geeft houvast en rust in een snel veranderende wereld. Daarom delen we graag inspirerende blogs om uw spaarkennis te vergroten.

Blog list

Voorjaarsschoonmaak: Financiën op orde krijgen

Het is weer tijd voor de traditionele lenteschoonmaak! Dat kan ook een positief effect hebben op je spaargeld. Met de juiste trucs kun je namelijk heel wat geld besparen als je niet alleen je huis, maar ook je financiën op orde brengt. In dit blog leggen we je uit hoe je de bezem door je geldzaken haalt.
Lees verder

7 populaire dingen om voor te sparen en wat ze kosten

Nederlanders houden van sparen. 76% van de Nederlanders spaart, waarvan 42% een vast bedrag spaart van doorgaans €250 per maand. Dat blijkt uit cijfers van het Nibud. De redenen om te sparen verschillen van persoon tot persoon. Terwijl de één al aan de toekomst denkt en geld opzij zet voor de oude dag, geeft de ander er de voorkeur aan te genieten van het hier en nu en investeert in herinneringen of materiële zaken. Maar wat zijn populaire spaardoelen van Nederlanders? We zetten ze voor je op een rij.
Lees verder

Waar (spaar)droom jij van?

Bij LeasePlan Bank houden we van mooie (spaar)dromen. Vandaag delen we met veel plezier een aantal dromen van onze collega’s. Ontdek in dit blog waar de medewerkers van LeasePlan Bank over (spaar)dromen!
Lees verder

Interview met The Budget Life: tips om te sparen en te budgetteren voor je vakantie - Deel 2 van 2

Weet je nog niet welke accommodaties of vliegtickets je moet boeken? Bij LeasePlan Bank helpen we je graag met besparen op je vakantie-uitgaven. Daarom spraken we met Nicole van Roekel, oprichtster en blogster van The Budget Life. Nicole geeft in dit interview allerlei nuttige tips over sparen voor een lange reis of wereldreis. Ook deelt ze hoe je slim kunt besparen op accommodaties en vliegtickets. Hieronder lees je het tweede deel van het interview met Nicole. In deel 1 spreken we haar over een vakantiebudget berekenen, dagbudgetten opstellen en meer.
Lees verder
Interview met Nicole van Roekel - The Budget Life

Interview met The Budget Life: tips om te sparen en te budgetteren voor je vakantie - Deel 1 van 2

Ga je bijna op reis of ben je nog druk aan het sparen voor je vakantie? Of misschien heb jij dit spaardoel al gehaald, maar kun je nog wat hulp gebruiken bij het maken van een dagbudget of vakantiebudget. Nicole van Roekel, oprichtster en blogster van The Budget Life, geeft je in dit interview allerlei nuttige tips over het opstellen van een vakantiebudget, sparen voor je vakantie en het opstellen van een dagbudget voor jou of voor je gezin.
Lees verder

Bank voor de klas 2022

Bank voor de klas is een samenwerking tussen de Nederlandse Vereniging van Banken en 17 Nederlandse banken voor financiële educatie in het basisonderwijs. Het programma start elk jaar tijdens de landelijke week van het geld.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens