Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Sparen VS

 

Sparen is de bekendste manier om aan je financiële toekomst te werken. Maar er zijn ook alternatieven. In de Sparen VS serie onderzoeken we een aantal van deze alternatieven en kijken hoe ze met sparen in een gezonde financiële mix passen. 

Sparen, of toch iets anders..?

Wij onderzoeken verschillende mogelijkheden!

Geld is eindig. De put is niet bodemloos. Je kunt je geld maar één keer investeren. Dat betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden. LeasePlan Bank is spaarexpert, maar snapt ook dat sparen slechts een deel van je financiële mix is. Wij onderzoeken in onze Sparen VS serie een aantal alternatieven voor sparen. Er zijn voordelen, maar ook nadelen.

Kijk de afleveringen van Sparen VS hieronder en maak zo voor jezelf de financiële mix die bij je past.

Bekijk de aflevering Sparen VS Crypto hier:

 

Sparen VS Crypto

De digitale muntjes, oftewel cryptocurrencies, zijn al jaren populair en veel mensen hebben er een paar als investering. Maar de markt is erg volatiel, wat betekent dat een enkele er goed aan kan verdienen, en velen anderen hun geld zien verdampen.

In deze eerste aflevering van Sparen VS gaat onze presentator Mark Welzenis op onderzoek uit naar deze cryptomarkt. Daarvoor gaat hij op bezoek bij twee cryptobeleggers. Naast het ontdekken hoe ze in de crypto zijn geraakt, vragen we ook naar hun kijk op ‘old school’ sparen. 

Wil je meer weten over Sparen VS Crypto?

Het wilde crypto-westen

Crypto is een gevaarlijke markt waar je goed moet weten wat je doet. De struikrovers liggen namelijk overal op de loer om onwetende investeerders hun muntjes afhandig te maken. In dit blog brengen we de gevaren van crypto in kaar.
Lees meer

Crypto of toch maar sparen?

Wat maakt crypto nu zo aantrekkelijk en wat zijn de 4 psychologische aspecten die ervoor zorgen dat het lastig is om verstandig met crypto om te gaan? Financieel Psycholoog Anne Abbenes legt het in dit blog uit.
Lees meer

Sparen VS Crypto

In de Sparen VS serie onderzoeken we verschillende mogelijkheden om aan je financiële toekomst te bouwen, en hoe deze zich verhouden tot sparen. In deze aflevering: Sparen VS Crypto! Presentator Mark Welzenis gaat op onderzoek uit naar deze cryptomarkt.
Lees meer

Bekijk de aflevering Sparen VS Verzamelen binnenkort!

Sparen VS Verzamelen

Het verzamelen van mooie en gewilde objecten kan geld opleveren, maar is het ook een goede manier om te sparen? Binnenkort kom je daar achter in de aflevering Sparen VS Verzamelen! 

Nog even geduld!

Intussen meer spaarnieuws, tips en inspiratie ontvangen?

Schrijf je hier in voor onze spaar nieuwsbrief!